UPDATE Cei cinci violatori ai unei eleve din Constanţa au fost arestaţi. Tânărul care a distribuit filmele rămâne şi el după gratii

UPDATE Cei cinci violatori ai unei eleve din Constanţa au fost arestaţi. Tânărul care a distribuit filmele rămâne şi el după gratii

Trei dintre cei şase tineri arestaţi. FOTO Arhiva Adevărul

Dosarul violului de la Constanţa a ajuns din nou pe masa poliţiei. După audieri, oamenii legii au luat deja primele măsuri drastice. Şase tineri au fost reţinuţi pentru 24 ore. Magistraţii constănţeni de la Judecătoria Constanţa au decis arestarea lor pentru 14, respectiv 19 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Judecătorii au acceptat propunerea procurorilor şi i-au arestat pe cei şase.

Presupusul viol a avut loc în luna decembrie, dar abia acum tinerii au fost chemaţi la audieri. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa i-a chemat pe minori să ofere explicaţii pentru ce au făcut. 
 
La finalul audierilor procurorii au luat decizia reţinerii celor şase. Cinci dintre ei, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani sunt acuzaţi de viol, violare de domiciliu şi întreţinere de raporturi sexuale cu o minoră.
 
Un al şaselea tânăr, în vârstă de 23 ani a fost reţinut pentru complicitate şi pentru favorizarea infractorului. El este cel care a făcut publice imaginile din timpul violului şi a ajutat la răspândirea lor pe Internet.

Judecătorii constănţeni au dat verdictul în cazul violatorilor elevei de 16 ani din Constanţa. Toţi vor rămâne după gratii pentru cel puţin două săptămâni. 

I. Dan Cristian zis Binki, V. Severius Alexandru, A. Sever Tekin, Ş. Flavius Evelin Vasile şi S. Răzvan Claudiu au primit mandate de arestare pentru 14 zile şi 4 ore pentru viol şi violare de domiciliu. G. Cristian - Floris este şi el arestat pentru 19 zile pentru şantaj şi favorizarea infractorului. 
 
Totodată, micii infractori sunt obligaţi să plătească suma de 100 lei avocatei din oficiu. Ei pot să facă recurs în următoarele 24 ore.

Primii cinci sunt acuzaţi că la mijlocul lunii decembrie 2013 au mers acasă la B. Roxana, de 16 ani şi au obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu fiecare dintre ei. Tinerii au filmat toate aceste momente, iar imaginile au ajuns la un alt individ, în vârstă de 23 ani care le-a publicat pe Internet. 

Cazule fetei violate a devenit celebru după ce pe numele ei au apărut mai multe pagini de Facebook false care ofereau imagini şi informaţii despre ce s-a întâmplat la ea acasă. Tânăra face parte dintr-o familie bună. Tatăl fetei este om de afaceri, iar mama este un cunoscut avocat din Baroul Tulcea. 

Atunci când a depus plângere la Poliţie, familia Roxanei a declarat că fata ar fi fost îmbătată şi drogată înainte să fie supusă perversiunilor sexuale. În apărarea lor, tinerii au declarat că eleva i-a invitat la ea acasă şi nu s-a opus deloc actelor sexuale. În plus, fata ar fi postat pe Internet imagini cu tentă sexuală anterior acestui incident.

 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările