Ce au găsit poliţiştii locali într-un carton de ţigări: o nouă metodă de înşelăciune la Constanţa

Ce au găsit poliţiştii locali într-un carton de ţigări: o nouă metodă de înşelăciune la Constanţa

Poliţiştii Locali au depistat o nouă metodă prin care cumpărătorilor li se oferă cartoane atent sigilate, care nu conţin pachete cu ţigări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Urmare a  controalelor organizate şi desfăşurate zilnic de către Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa pe linia de combatere a comerţului stradal neautorizat  cu ţigări netimbrate s-a constatat o reducere a fenomenului, dar s-a depistat o nouă metodă de înşelăciune: în loc d eţigări se aflau cartoane.
 
La data de 07.03.2019, în timpul unei actiuni în piaţa Tomis 3, poliţiştii locali au găsit abandonate  pe domeniul public trei cartoane sigilate, având inscripţia unei mărci de produse din tutun, iar la desfacerea acestora  s-a constatat faptul că în loc de pachete cu ţigări  se aflau resturi din materiale din hârtie folosite la ambalarea unor produse.
„Pe această cale, recomandăm cetăţenilor să se alăture demersurilor  Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa pentru eradicarea acestui fenomen şi să nu mai cumpere produse din tutun de la comercianţii ambulanţi, deşi pretul mic îi încântă.
 
Astfel de fapte sunt de natură antisocială, încadrate ca şi infracţiuni de înselăciune, conducând de cele mai multe ori la conflicte între persoanele ce comercializează ilicit produse din tutun şi cele care cumpără, tulburând ordinea şi liniştea publică“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale Constanţa.
 
 
FOTO Poliţia Locală Constanţa 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările