Ce făcea pe litoral tânărul din Iaşi împuşcat de poliţişti la Năvodari. Bărbatul era beat şi a fugărit mai mulţi oameni pe stradă înarmat cu două cuţite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani din Iaşi a fost împuşcat de poliţişti după ce a fugit după mai mulţi oameni pe străzile din Năvodari înarmat cu un cuţit.

În noaptea de vineri, Nicu Alexandru C., un bărbat de 25 de ani din Iaşi, care purta o mască pe faţă, a atacat două femei şi doi bărbaţi într-un loc public din oraşul Năvodari. Potrivit surselor implicate în anchetă, tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice. Venise din Iaşi pentru a se angaja seszonier pe litoral.

Poliţiştii, alertaţi, au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, atât pe jos, cât şi cu autospeciala de poliţie. Unul dintre poliţişti l-a somat în repetate rânduri să oprească, însă, la un moment dat, bărbatul mascat l-a atacat pe poliţist, manifestând un comportament periculos.

Ca urmare a pericolului iminent, poliţistul a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă asupra persoanei, aceasta fiind rănită în zona membrelor inferioare, motiv pentru care poliţistul a solicitat un echipaj de ambulanţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite