Carnaval la Mamaia, vineri seara. Care alegorice, animatoare şi Mazăre îmbrăcat în spartan!

Carnaval la Mamaia, vineri seara. Care alegorice, animatoare şi Mazăre îmbrăcat în spartan!

Radu Mazăre conduce dansul la Mamaia

Bulevardul Mamaia va prinde culoare vineri, 6 iulie, cu ocazia unei parade de defilare în cel mai pur stil brazilian. La ideea primarului Mazăre, 11 care alegorice reprezentând cele mai cunoscute cluburi din Mamaia, şi totodată din România, vor face spectacol în două etape.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Constanţa şi Princess Summer Club vă invită să gustaţi o părticică din Festivalul de la Rio de Janeiro. Pentru că vineri, 6 iulie, Mamaia va fi pentru o zi, o capitală europeană a distracţiei.

Mai întâi, în parcarea de la Telegondolă, din zona Perla, carele se vor aduna până la ora 18.00. Primarul Radu Mazăre, îmbrăcat în costum de spartan şi însoţit de o gardă de 10 luptătoare spartane, va face la ora 21.00 o „inspecţie de front“ amănunţită celor 11 care alegorice şi echipelor de dansatori, dansatoare şi animatori ce le însoţesc, care vor face pe rând un show de prezentare de maximum 20 de secunde.

Apoi, în cea de-a doua etapă, cele 11 „legiuni“ motorizate vor defila efectiv cu carele înşiruite unul după celălalt la o distanţă de 100 de metri, într-un spectacol de muzică, lumini şi contact interactiv cu publicul. „Spartanul“ şi garda lui vor sta în carul de deschidere, dirijând ritmul petrecerii.

Traseul va fi: intrare parcare Perla - zona pietonală de faleză până în piaţeta Cazino - zona pietonală Castel - Princess Summer Club - ieşire din faleza la Palm Beach. Defilarea este estimată să dureze aproximativ două ore, după care fiecare car se va retrage la clubul de unde provine, acolo unde petrecerile vor continua până în zorii zilei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările