Care este starea victimelor accidentului rutier produs miercuri seara pe trecerea de pietoni

Care este starea victimelor accidentului rutier produs miercuri seara pe trecerea de pietoni

În cursul serii de 21 februarie, au fost aduşi în stare gravă, la urgenţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa doi pacienţi, un bărbat şi o femeie, victime ale unui accident rutier produs în municipiul Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două victime au suferit multiple traumatisme şi au fost internaţi în secţia ATI, intubaţi şi ventilaţi mecanic. 
În cursul acestei zile, pacienta în vârstă de 42 de ani a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale.
 
O echipă complexă de medici a intervenit pentru rezolvarea unui traumatism hepatic, dar şi pentru stabilizarea fracturilor de gambă. Tot astăzi va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi bărbatul de 35 de ani.  Aseară, pacientul era instabil hemodinamic şi starea sa nu permitea intervenţia chirurgicală. 
 
Ambii pacienţi rămân sub monitorizare la Terapie Intensivă, în stare gravă, anunţă Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. 
 
Miercuri seara, o tragedie s-a petrecut pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanţa, în urma căreia trei persoane au fost rănite, printre care şi un copil. La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au început să acorde primul ajutor victimelor.
 
Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare deoarece copilul, în vârstă de aproximativ doi ani, era în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor depuse, copilul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat. Tatăl său, care în momentul accidentului îl ţinea în braţe pe copil, era inconştient, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în stare critică. 
 
Tânărul de 22 de ani care a produs miercuri seară un accident pe o trecere de pietoni din Constanţa soldat cu moartea unui copil avea carnet din iunie 2017. Nu consumase alcool şi nici alte substanţe interzise. 
 
citeste totul despre: