Caravana protestelor pe litoral. Angajaţii din turism cer acordarea de despăgubiri şi reintroducerea tichetelor de vacanţă

Caravana protestelor pe litoral. Angajaţii din turism cer acordarea de despăgubiri şi reintroducerea tichetelor de vacanţă

Proteste ale sectorului HORECA

Organizaţiile de turism de pe litoral au început marţi protestele în stradă. Angajaţii din turism protestează în faţa structurilor de primire turistică pe ritmurile melodiei „Ce bine e să lucrezi la stat“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizaţiile patronale de pe litoral, membre ale Federaţiei Patronatelor din turismul Românesc, alături de preşedintele federaţiei Mohammad Murad au demarat  „Caravana protestelor din turism” prin proteste în stradă în faţa structurilor de cazare clasificate. Angajaţii protestează în faţa propriilor locaţii, pe ritmurile melodiei „Ce bine e să lucrezi la stat”.
 
Decizia de a protesta în stradă a fost luată după ce la toate întâlnirile cu reprezentanţii Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi la adresele trimise de Comitetul Director al FPTR privind despăgubirea întreprinderilor din turism, au primit doar promisiuni vagi. 
 
Protestul FPTR a început în ţară în judeţele cu cel mai mare potenţial turistic, Constanţa şi Hunedoara.
În cadrul ambelor proteste din ţară au fost expuse nemulţumirile faţă de actualul Guvern cu privire la neacordarea despăgubirilor prin măsurile M1,M2 şi M3, blocarea OUG 224/2020 şi eliminarea voucherelor de vacanţă.
 
În zilele următoare, protestele se vor desfăşura în oraşele cu importantă turistică din România.
 
Vă mai recomandăm:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările