Carambol pe podul care traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră. Un şofer a tăiat linia continuă

Carambol pe podul care traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră. Un şofer a tăiat linia continuă

Accidentul de pe podul de la Medgidia Sursa SAJ

Trei persoane, printre care un copil mic, au fost rănite în accidentul rutier produs pe podul de la Medgidia. Şase maşini s-au ciocnit pe podul care traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră


Şase maşini s-au ciocnit pe podul de la Medgidia, care traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră. Trei dintre autorisme sunt avariate grav. 

Trei persoane au fost rănite în carambol. Victimele sunt doi adulţi şi un copil de 8 ani, care au suferit traumatisme: adulţii la cap şi la faţă, copilul la mâini şi picioare. 

Conform relatărilor celor de la faţa locului, accidentul în lanţ s-a produs din cauza Matiz-ului roşu care a întors pe linia continuă.

Poliţia a comunicat dinamica accidentului.

Un bărbat, în vârstă de 73 de ani, a condus un autoturism marca Daewoo pe strada Independenţei,dinspre strada Lupeni către Dezrobirii şi, ajungând pe podul rutier, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care, în urma impactului, a fost proiectat în alte două autoturisme (unul venea din sens opus, celălat circula pe acelaşi sens).

Totodată, autoturismul marca Daewoo, rămânând pe banda nr. 2 a sensul său de mers, orientat către strada Lupeni, a fost lovit de un autoturism, proiectandu-l  pe acesta într-un autoturism marca Mazda.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului, precum şi a unui minor aflat pe bancheta din spate în autoturismul care a provocat ciocnirea în lanţ.

Pe aceeaşi temă: 

Căruţă spulberată de un autoturism. Patru victime, dintre care una decedată

Accident rutier soldat cu şase victime, dintre care patru copii. Maşina s-a răsturnat

citeste totul despre: