Campanie „Redescoperă Crăciunul“. Elevii îşi donează hainele pentru copiii din Galiţa

Campanie „Redescoperă Crăciunul“. Elevii îşi donează hainele pentru copiii din Galiţa

Crăciun fericit pentru toţi copiii FOTO Arhivă Adevărul

Asociaţia Tinerilor pentru România a demarat campania „Redescoperă Crăciunul“, prin care 103 copii din satul Galiţa vor avea haine, jucării şi alimente de Sărbători.

Ştiri pe aceeaşi temă

În liceele din Constanţa vor fi amplasate centre prin care elevii pot dona haine, jucării şi alimente neperisabile pentru cei 103 copii din satul Galiţa. Un grup format din elevi de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Constanţa şi voluntari ai Asociaţia Tinerilor pentru România vor colinda pe la personalităţi ale oraşului, insituţii de presă şi instituţii publice.

Campania se desfăşoară până la 18 decembrie, în parteneriat cu Magazinul Misteriani. La această iniţiativă s-au alăturat Asociaţia Elevilor din Constanţa, Inspectoratul Judeţean Constanţa, Consiliul Judeţean al Elevilor şi Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Constanţa.

„Este important să fim alături de cei nevoiaşi în această perioadă. Asociaţia Elevilor din Constanţa susţine orice demers prin care elevii şi copiii au de beneficiat“, a declarat Alexandru Bajdechi, preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa.

„Mă simt minunat de fiecare dată când se apropie Crăciunul şi îmi doresc din tot sufletul ca toţi copiii şi tinerii să simtă magia lui. Vrem să le aducem o bucurie acelor minunaţi copii şi îi invităm pe toţi să se alăture demersului iniţiat de ATPR!

Dacă este luna cadourilor şi a sărbătorilor, atunci ar trebui să fim şi mai buni şi să oferim un zâmbet şi celor aflaţi în situaţii mai precare! Îi invit pe toţi să Redescopere Craciunul!“, a declarat Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.

Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată anul acesta, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în viaţa comunităţii.

Vă mai recomandăm

VIDEO Aşa s-a zâmbit de Ziua Naţională a României

The Global Party  - experimentul care vine la Mamaia. Petrecerea caritabilă are loc în 120 ţări şi va fi urmărită live

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările