Campania „Dăruieşte bucurie“. Copiii vor lua cursuri de dans şi de arte marţiale şi vor fi merge în excursii

Campania „Dăruieşte bucurie“. Copiii vor lua cursuri de dans şi de arte marţiale şi vor fi merge în excursii

Maraton de distracţie pentru copiii abandonaţiFOTO Total Dance Constanţa

Asociaţia Naţională Cultural-Artistică „Total Dance Center“ continuă şi în acest an proiectele iniţiate în 2013 pentru a veni în sprijinul copiilor abandonaţi sau fără părinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de o lună, din 31 mai şi până pe 30 iunie, membrii asociaţiei vor desfăşura mai multe activităţi cultural artistice în scopul strângerii de fonduri pentru 150 de copii ai centrelor de plasament Antonio, Delfinul, Micul Rotterdam, CPCRU (Aluniş), Ovidiu, Adăpostul de zi şi de noapte din Constanţa, dar şi educaţionale şi recreative pentru aceştia.

Campania „Dăruieşte bucurie”, aflată la a doua ediţie, se desfăşoară în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Evenimentele organizate anul trecut de reprezentanţii asociaţiei au reuşit să integreze în comunitate 85 de copii din 3 centre de plasament.

Anul acesta organizatorii şi parteneri campaniei vor dărui bucurie în cadrul mai multor acţiuni diferite dedicate copiilor.

Prima lecţie de dans

Pe 31 mai şi 7 iunie, la sediul Total Dance Center, de pe strada Călugăreni, sunt invitaţi 170 de copii din centrele de plasament, unde vor lua primele lecţii de dans.
Pe 8 iunie, 150 de micuţi vor participa la o demonstraţie de arte marţiale AIKIDO, între orele 09:00 - 12:00, pe plaja Modern. Copiii vor învăţa câteva tehnici simple de aikido, insistând asupra faptului că artele marţiale sunt metode de auto-apărare şi nu sporturi de luptă. La acest eveniment vor fi alături de ei prietenii de la Clubul AIKIDO Aikikai, filiala Constanţa.

Film şi excursii

Pe 14 iunie, juniorii sunt invitaţi la film. Reprezentanţii Tomis Mall vor acorda 130 de bilete la film pentru copii. Pe 15 iunie este programată o excursie la Oituz, unde şcoala de echitaţie „Hippolita“ le va oferi celor mici câte un curs gratuit de călărie.
Vor urma pe 20 iunie cursuri introductive în lumea computerului, iar pe 23 iunie, ân Parcul Tăbăcărie, toţi copiii vor participa la jocuri şi activităţi în aer liber, coordonate de 50 de voluntari ai şcolii de dans Total Dance Center, dar şi de voluntari de la mai multe licee şi facultăţi din Constanţa.

Clubul Doors din Constanţa îi aşteaptă pe tinerii pasionaţi de muzică, teatru, fotografie şi poezie. Banii strânşi în urma vânzării biletelor vor fi direcţionaţi finanţării activităţilor caritabile ale campaniei.
Pe 28 iunie va avea loc închiderea Campaniei Naţionale Umanitare „Dăruieşte bucurie”, prin spectacol muzical coregrafic cu acelaşi nume.

Ajutor pentru un copil de doi ani

Un procent de 40% din încasările biletelor va fi donat copiilor din centrele de plasament şi 10% va merge către Mario Alexandru Tănase, un băieţel în vârstă de doi ani şi jumătate, care are o tumoare pe creier şi necesită o operaţie costisitoare, pe care părinţii nu şi-o permit.

La spectacol vor participa: Stela ft. Andrei Chermeleu (Vocea României), Mara & KSA , 80 de cursanţi ai Şcolii de Dans TDC, Maria Radu, Luka, Sergio Project, Constanţa Funk Collective, Ioana Barbuliceanu si Arina Cojocaru, cât şi cele 3 echipe de performanţă ale Centrului Total Dance.

Vor participa şi elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“. Invitat special va fi Doru Octavian Dumitru.
În cadrul show-ului se va organiza o tombolă cu premii, constând în abonamente de 2 persoane, pentru 20 de spectatori, la toate disciplinele centrului Total Dance, în valoare de 4000 lei. Pe data de 30 iunie toţi cei implicaţi vor merge să împartă cadouri celor 6 centre de plasament din Constanţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: