VIDEO Câine împuşcat dintr-o maşină. „Au scos arma pe geam. Unul este fiul unui om mare dintr-un partid mare. Spune că împuşcă pe cine vrea el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un câine a fost împuşcat la Constanţa de doi tineri care se plimbau într-o maşină. Patrupedul a fost rănit în zona nasului.

UPDATE Poliţia Constanţa face cercetări despre cele întâmplate, după ce iniţial a transmis că sesizarea nu se confirmă. La insistenţa opiniei publice, poliţiştii au sunat la clinica Vetzone, unde este îngrijit câinele, interesându-se de locul şi împrejurările în care animalul a fost împuşcat. Ancheta este făcută de Secţia 4 Poliţie. A fost deschis un dosar de rănire a animalului. 

Iubitorii de animale sunt revoltaţi de cele întâmplate sâmbătă, la Constanţa, în zona Jumbo, pe şoseaua de variantă a oraşului. Un câine a fost împuşcat în zona nasului, de doi tineri care se plimbau cu maşina.

Stăpânul patrupedului a povestit: „Câinele a scăpat de lângă mine, a plecat să se joace. O maşină care de ani zile vine să ne împuşte câinii, pe ascuns, a scos arma pe geam şi a tras. I-a pus viaţa în pericol. Rog oamenii să mă ajute să-l prindem pe acest individ, să-l dau în judecată, este un braconier, împuşcă iepuri pe câmp, împuşcă căprioare. El e implicat şi la Tulcea într-un braconaj, e implicat mai mult. E băiatul unui om mare dintr-un partid mare şi n-are frică de nimic, a zis că el împuşcă pe cine vrea“. 

Oamenii sunt supăraţi că Poliţia nu a vrut să le înregistreze plângerea şi spun că asemenea cazuri se întâmplă în tot judeţul. Filmuleţul postat iniţial pe Facebook a fost apoi retras de pe contul celui care îl făcuse public, dar a fost repostat de alţi internauţi. 

Nicoleta Ştefan, una dintre persoanele care s-au mobilizat să ajute căţelul rănit, spune că acesta a fost dus la Clinica Vetzone din Constanţa, situată în apropiererea Academiei Navale Mircea cel Bătrân. Animalul va fi ooerat pentru extragerea proiectilului care a pătruns în faţa lui, făcându-i răni multiple.

„Orice mână de ajutor este binevenită, orice intervenţie medicală costă, iar refacerea câinelui va necesita tratament, medicale, îngrijire. Stăpânul câinelui este un om simplu şi este nevoie de solidaritatea noastră pentru a salva acest căţel“, a transmis Nicoleta Ştefan. 

Stăpânul câinelui împuşcat Sursa Facebook

image

Câine împuşcat la Constanţa

Pe aceeaşi temă: 

Răsturnare de situaţie în cazul primului român condamnat cu executare pentru că a omorât un câine cu sabia. Decizia instanţei este definitivă

Sentinţă unică în România: tânăr condamnat la închisoare cu executare pentru că a omorât un câine. „Gata, l-am aranjat“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite