Bungee-jumping la Cabo Beach Mamaia. Evenimentul de la plaja lui Răducu Mazăre a fost amânat pentru la vară

Bungee-jumping la Cabo Beach Mamaia. Evenimentul de la plaja lui Răducu Mazăre a fost amânat pentru la vară

Răducu Mazăre, alături de mama lui, Ianina Petcu, la Cabo Beach Mamaia FOTO S.I.

Răducu Mazăre s-a aflat alături de ceilalţi investitori de pe litoral care au întâmpinat turiştii de 1 Mai. Fiul primarului Constanţei este manager general la Cabo Beach, o plajă din nordul staţiunii Mamaia pe care o deţine mama lui, Ianina Petcu. Pentru ziua de 3 mai, el programase un eveniment inedit, care stârnise încântarea pasionaţilor de senzaţii tari.

„Vino pe 3 Mai la CABO BEACH sa sarim de la 60 de m! DA, te ridica o macara, tragi aer in piept, apoi sari! Daca esti mai putin curajos, stai si bucura-te de soarele de la malul marii intr-o ambianta placuta!“, suna invitaţia.

Exista şi o condiţie pentru asta: să completezi un voucher Cabo, care era individual şi valora 200 lei, suma obţinută din consumaţie.

Din păcate, sorţii n-au ţinut cu investitorul Răducu Mazăre. Din cauza unei probleme tehnice, evenimentul a trebuit anulat. De fapt, amânat până la vară. „Din pacate, pe 3 Mai nu mai putem face bungee-jumping!. A aparut o problema tehnica pentru care am mutat evenimentul in luna iulie. Insa BARBEQUE-ul, soarele si muzica buna vor fi in continuare prezente! Va asteptam!“

În vârstă de 20 ani, Radu Ştefan Mazăre jr. studiază în Anglia, la Regent`s University London, unde se specializează în Afaceri Internaţionale, Marketing şi Portugheză. El şi-a anunţat deja intenţia de a reveni în ţară la terminarea studiilor.

Răducu Mazăre, fiul primarului Constanţei Foto Facebook Radu Ştefan Mazăre jr

Vă mai recomandăm

AUDIO Cabo Beach, noua plajă din nordul staţiunii Mamaia. Răducu Mazăre este gazdă împreună cu mama lui, Ianina

FOTO Aşa se distrează Radu Mazăre la 45 ani. De la ziua sa de naştere, Primarul-Soare pleacă direct la Carnavalul Mamaiei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: