Eliberarea lui Becali, amânată până la 19 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Becali mai are de stat în închisoare. FOTO Eduard Enea
George Becali mai are de stat în închisoare. FOTO Eduard Enea

Visul lui Becali de a ieşi pe 29 ianuarie din penitenciar va fi întârziat de o nouă amânare. Patronul Stelei are programat astăzi un nou termen la Instanţă, dar analizele lui medicale nu sunt gata pentru ca magistraţii să-şi facă o imagine exactă.

UPDATE Instanţa a amânat miercuri, 29 ianuarie, luarea unei decizii pentru data de 19 februarie, până la acea dată magistraţii au cerut finalizarea expertizei medico-legale.

George Becali a primit răgaz o săptămână pentru a-şi obţine un certificat de la Institutul de Medicină Legală Constanţa prin care să demonstreze că afecţiunile sale nu sunt compatibile cu regimul din penitenciar.

Latifundiarul din Pipera nu va avea însă nici miecuri, 29 ianuarie şansa să plece acasă. Totul se datorează faptului că IML Constanţa nu a ajuns la un verdict clar în cazul său.

Becali s-a prezentat abia marţi la Medicina Legală. El a discutat cu doctorul care urmează să-i dea hotărârea cerută de instanţă. Medicul l-a trimis însă la Spital pentru un nou set de analize medicale complete. 

Ţinând cont de afecţiunea lui Becali - hernie de disc cervicală - acesta trebuie să fie supus unor analize cu computerul tomograf, dar şi alte analize care cer timp pentru a fi interpretate corect.

Fără decizia IML Constanţa, Tribunalul ar putea accepta miercuri cererea de amânare deciziei de eliberare.

Reamintim că George Becali a cerut să fie pus în libertate pentru a urma tratament de specilitate şi pentru o eventuală intervenţie chirurgicală în afara ţării. Patronul Stelei a declarat în faţa judecătoarei din Constanţa că într-o discuţie purtată cu un medic din Statele Unite ale Americii ar fi fost sfătuit să se lase operat peste ocean, pentru că medicina de acolo este cu 10-15 ani mai avansată decât cea din România.

Vă mai recomandăm:

Gigi Becali, pacient de lux la clinică privată. Latifundiarul a fost escortat pentru investigaţii medicale la Euromedic

Gigi Becali află la sfârşitul lunii dacă va putea munci cât timp stă după gratii

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite