Bărbat reţinut pentru şantaj. Şi-a ameninţat concubina cu incinerarea copiilor

Bărbat reţinut pentru şantaj. Şi-a ameninţat concubina cu incinerarea copiilor

FOTO: news.ro

Bărbatul şi-a ameninţat concubina că-i va stopi cu benzină pe cei doi copii, de 6 şi 4 ani, apoi le va da foc. Femeia, aflată la muncă în străinătate, a cerut ajutorul Poliţiei.

Miercuri, 6 noiembrie, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa au demarat cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, ca urmare a sesizării unei femei de 40 de ani, cu domiciliul în Constanţa, aflată în prezent la muncă în afara ţării.

„Din cercetări a reieşit faptul că femeia ar fi fost contactată de către concubin, prin video-call, care ar fi expus o butelie şi ar fi simulat stropirea copiilor cu benzină, ameninţând că îi va incinera sau arunca în lacul Siutghiol, dacă nu îi va trimite 500 de euro”, transmite IPJ Constanţa.

Poliţiştii, cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Constanţa, au stabilit faptul că bărbatul de 42 de ani este cetăţean egiptean cu reşedinţă în România, acesta având doi copii de 6, respectiv 4 ani, în urma relaţiei de concubinaj cu femeia în cauză.

Cei doi copii au fost încredinţaţi familiei femeii.

„Faţă de acesta s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, adaugă poliţiştii.

Pe aceeaşi temă:

Supravieţuitor al Experimentului Piteşti: „Îi dau în judecată pe cei doi cercetători CNSAS. Eu am avut dreptul să trimit o carte poştală acasă după nouă ani“

Irakian arestat preventiv după ce a vrut să fugă din România cu copilul de 5 ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: