Avansări în grad la ISU Dobrogea. Cei vizaţi sunt toţi subofiţeri

Avansări în grad la ISU Dobrogea. Cei vizaţi sunt toţi subofiţeri

Avansări în grad - arhivă ISU Constanţa

Înaintările în grad au fot prilejuite de Ziua protecţiei Civile din România, sărbătorită anual în data de 28 februarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa, opt subofiţeri, aflaţi în activitate, au fost înaintaţi în grad, înaintea expirarii stagiului minim in grad, cu ocazia zilei de 28 februarie – Ziua Protecţiei Civile  din România.

Astfel, prin ordin al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrigea” al judeţului Constanţa, cei 8 pompieri au fost avansaţi astfel:

-    trei subofiţeri  au fost înaintaţi în gradul de plutonier adjutant şef;
-    patru subofiţeri au fost înaintaţi în gradul de plutonier adjutant;
-    un subofiţer a fost înaintat în gradul de plutonier.

„Pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 100 de cadre militare au fost recompensate cu citarea prin Ordin de zi pe unitate”, transmite ISU Dobrogea.

ISU Dobrogea este în centrul unui nou scandal după ce intervenţia la un incendiu, soldat cu decesul unei femei care a căzut de la etajul şase, este anchetată de IGSU şi de procurorii militari. Într-un raport preliminar al IGSU au fost prezentate mai multe nereguli în modul de organizare şi funcţionare al ISU Dobrogea.

Citeşte şi:

Un şef ISU Constanţa, cercetat disciplinar, iese la pensie

Bode, despre intervenţia în timpul căreia o femeie a murit: Începe cercetarea disciplinară a celor trei ofiţeri de la ISU Constanţa. Acolo au fost bâlbe de la un capăt la altul

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările