Autostrada Soarelui a fost închisă din cauza viscolului

Autostrada Soarelui a fost închisă din cauza viscolului

Autostrada Soarelui a fost închisă complet din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Nu se ştie când se va da drumul circulaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autostrada Soarelui a fost închisă complet din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. În această dimineaţă, CNADNR a luat decizia închiderii doar a unui sector din A2, respectiv Bucureşti - Drajna. 

CNADNR SA recomandă tuturor participanţilor la trafic să pornească la drum doar cu autovehicule echipate cu pneuri de iarnă, săculeţ cu material antiderapant şi lopată, să aibă o conduită preventivă în trafic, să  folosească cât mai mult frâna de motor şi să evite depăşirile acolo unde nu există suficient spaţiu şi suficientă vizibilitate pentru a fi executate în condiţii de maximă siguranţă.
 
Informaţii despre starea drumurilor puteţi obţine de la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro.

Vă mai recomandăm:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările