Autobuzele „CiTy TOUR“ deschid sezonul estival: care sunt traseele şi cât costă o călătorie

Autobuzele „CiTy TOUR“ deschid sezonul estival: care sunt traseele şi cât costă o călătorie

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa a deschis joi, 13 iunie,  sezonul autobuzelor etajate. Turiştii pot descoperi de la înălţime frumuseţile vechiului Tomis

Ştiri pe aceeaşi temă

Linia estivală “CiTy TOUR” conectează oraşul cu portul şi staţiunea Mamaia şi va circula până în toamnă pe următorul traseu: Gara CFR – Piaţa Far – Poarta 5 - Silozurile Saligny (incinta Port) – Cuibul Reginei (incinta Port) – Portul Turistic Tomis – bd. Elisabeta - str. Termele Romane – str. Negru Vodă - str. Mircea cel Bătrân -  bd. Mamaia până la Tabăra Turist (Hotel Caraiman) din Staţiunea Mamaia.
 
Linia va fi deservită de 6 autobuze etajate cu plecări din Mamaia (Tabăra Turist) cu o frecvenţă de 25 de minute, în program 09:00 – 18:00 în prima parte a verii şi până la ora 22:00 în plin sezon estival. 
 
Autobuzele City TOUR includ în ruta lor 100 de obiective turistice importante din municipiul Constanţa şi din staţiunea Mamaia, printre care: Silozurile Anghel Saligny, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Moscheea Carol I, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis“, Delfinariul, Satul de Vacanţă, Cazinoul din Mamaia, dar şi altele. 
 
Totodată, a fost lansată o hartă nouă a traseului liniei turistice ce cuprinde cele 100 de obiective turistice. Harta va fi pusă gratuit la dispoziţia călătorilor, odată cu îmbarcarea în autobuzele etajate. Toate aceste atracţii turistice sunt disponibile şi pe orice telefon prin aplicaţia „CiTy TOUR Constanţa”. Ca noutate, începând de anul acesta, aplicaţia „CiTy TOUR Constanţa” se poate instala şi pe telefoanele cu sistem de operare iOS. 

Cei care doresc să vadă oraşul şi staţiunea Mamaia de la înălţimea autobuzelor etajate vor plăti pentru o singură călătorie 3 lei. Există şi opţiunea de a te plimba toată ziua pe sistemul hop on/ hop off pentru care vei plăti 5 lei. În plin sezon estival însă (01.07.2019 – 31.08.2019) preţurile vor fi de 6 lei pentru o călătorie şi 10 lei pentru o zi întreagă. Tichetele de călătorie se vor procura de la şofer şi se validează în autobuz. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: