Audi A8, căutat pentru confiscare în Norvegia, descoperit la vama Ostrov

Audi A8, căutat pentru confiscare în Norvegia, descoperit la vama Ostrov

Maşina era căutată în Norvegia foto: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră spun că maşina ar valora aproximativ 90.000 de lei. Ea figura ca bun căutat în vederea confiscării în Norvegia.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 lei, care era căutat de către autorităţile din Norvegia.
 
Luni, 6 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, un cetăţean bulgar, la volanul unei autoutilitare. Şoferul tracta o platformă pe care transporta un autoturism marca Audi A8.
 
„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări amănunţite cu privire la autoturismul tractat, în urma cărora au constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Norvegia”, transmite Poliţia de Frontieră.
 
Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. 
 

Vă recomandăm şi: 

Cum a ajuns bestseller în România o carte despre un cămătar celebru. „Admiraţie infantilă pentru lumea infracţională”

Federaţia Tinerilor din Constanţa salută ideea votului de la 16 ani: „Sporeşte spiritul democratic“

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările