Astăzi începe NEVERSEA, evenimentul verii la Constanţa. Peste 150 de artişti vor evolua în faţa a 150.000 de spectatori

Astăzi începe NEVERSEA, evenimentul verii la Constanţa. Peste 150 de artişti vor evolua în faţa a 150.000 de spectatori

NEVERSEA, unul dintre cele mai mari evenimente de la malul Mării Negre, debutează vineri, 7 iulie. Timp de trei zile, peste 150 de artişti internaţionali vor concerta pe cele şapte scene amenajate pe plajă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accesul participanţilor se va face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portul Tomis, unde vor fi amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brăţara de festival, începând cu 6 iulie, ora 14.00. Minorii sub 14 ani pot veni la festival doar dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, iar cei cu vârste între 14 şi 18 ani doar în baza acordului parental scris, care poate fi descărcat de pe neversea.com. 
 
Spectatorii pot intra pe porţile festivalului doar cu o poşetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) şi medicamente.
 
Accesul şi plata în perimetrul evenimentului se vor face exclusiv cu brăţara, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisă. Brăţara poate fi încărcată prin două opţiuni: încărcările online (detalii despre modalitatea de încărcarea online vor fi disponibile site-ul festivalului, începând cu 5 iulie) sau la cele 50 de puncte de încărcare de pe plaja Modern.  
 
Brăţara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage banii pe care nu i-au cheltuit pe  perioada festivalului până pe 10 iulie, la ora 10.00, de la oricare din cele 50 de Credit Points din perimetrul festivalului.
 
Neversea se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 100.000 de metri pătraţi, unde sunt amenajate şapte scene, dintre care una la firul apei. Scena principală are 16 metri înălţime, peste 80 de metri baza şi 400 mp de ecran led. La design şi-au dat concursul peste 20 designeri şi arhitecţi. Pe scenă vor urca 150 de mari artişti şi DJ de renume. 
 
Centrul oraşului, paralizat 
 
Pe perioada festivalului, centrul şi zona istorică a oraşului Constanţa vor fi închise circulaţiei. Comisarul-şef Mircea-Relu Vizitiu, spune că din punct de vedere al circulaţiei vom avea puncte de închidere şi puncte de fluidizare. Comisia de organizare a festivalului a stabilit următoarele rute închise: strada Traian – Poarta 3, Poarta 1, strada Traian - Termele Romane, strada Traian – Bulevardul Tomis, strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga, Bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân cu Smârdan, Mircea cel Bătrân cu Decebal, Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor, strada Bucovina cu Eroilor şi strada Shanghai cu strada Yokohama. În zona istorică a oraşului pot ajunge cu autoturismul doar riveranii şi cei care au punct de lucru în Piaţa Ovidiu. 
 
Transport în comun non-stop
 
În intervalul 7 iulie, ora 8.00 şi până în 10 iulie, ora 9.00, programul de transport în comun care deserveşte festivalul Neversea va fi non-stop. Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa va suplimenta transportul cu încă două linii: Neversea 1 cu plecare de la Gară spre Portul Tomis şi Neversea 2 cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis. 
 
Tot pe perioada festivalului Neversea se vor prelungi liniile 42, 44, 48, 51, 101C până în Portul Tomis. În weekend, oficierea căsătoriilor se va face în aer liber, în Parcul Tăbăcărie.
 
Căpitănia Zonală Constanţa a interzis navigaţia ambarcaţiunilor de agrement în zona plajelor Modern şi Trei Papuci, în timpul festivalului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările