LIVE VIDEO A treia zi de NEVERSEA 2018. Armin van Buuren pe scena de la malul mării

LIVE VIDEO A treia zi de NEVERSEA 2018. Armin van Buuren pe scena de la malul mării

SURSA Facebook Neversea

NEVERSEA 2018 a ajuns în cea de-a treia zi de festival. Pentru sâmbătă, 7 iulie, organizatorii au pregătit un program în care nume mari de artişti vor urca pe cele cinci scene amenajate pe plajă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de mii de spectatori sunt aşteptaţi şi astăzi pe plaja Modern din Constanţa, în cea de-a treia zi a festivalului NEVERSEA, cel mai mare eveniment petrecut pe o plajă din Europa.

Programul spectacolelor începe la ora 12 pe scenele Daydreaming şi Oasis, în timp ce pe scena principală vor urca artişti începând cu ora 17.00.

Printre cei care vor încinge astăzi atmosfera se numără Armin van Buuren, Carla s Dreams, John Newman, The Him, Paraziţii şi mulţi alţii.

Aproximativ 48.000 de spectatori au fost prezenţi în prima zi a festivalului NEVERSEA 2018, conform datelor transmise de către organizatori.

 

 

Iată programul zilei de sâmbătă, 7 iulie:

                               Programul zilei 3 - NEVERSEA 2018

Potrivit organizatorilor, peste 53.000 de fani din ţară şi din străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2018.  Cei mai aşteptati artişti din a doua seară au fost Aloe Blacc, vocea hitului „Wake me up” a legendarului AVICII dar şi Steve Angello, unul dintre cei trei membrii fondatori ai binecunoscutei trupe Swedish House Mafia. 

Debutul celei de-a doua zile a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Irina Rimes, urmată de Jonas Blue şi ale lui hituri „Perfect Strangers” şi “Mama”, Kungs, rapperul american Red Foo, Aloe Blacc, Galantis şi Steve Angello. Fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre cu Aron Chupa. Înainte de finalul show-ului, Aloe Blacc a rostit câteva cuvinte despre legendarul Avicii, urmate de melodia “Wake me up” la care a lucrat alături de dj-ul suedez.

“Am avut onoarea şi plăcerea să lucrez cu unul dintre cei mai mari producători de muzică dance pe care i-am întâlnit vreodată, cu care am intrat în studio şi cu care am lucrat la un cântec pe care să-l dăruim lumii. Împreună am dăruit ceva lumii. Astăzi, singura viaţă pe care vreau să o celebrăm este a producatorului cu care am compus următoarea piesa, Tim Bergling, cunoscut şi ca Avicii.”, a declarat artistul Aloe Blacc la finalul show-ului.

Steve Angello a urcat pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA şi s-a declarat, la final, impresionat de căldura şi energia fanilor din România. 

“A fost incredibil! M-am simţit extraordinar pe scenă. Abia aştept să mă reîntorc şi sper să fiu primit cu aceeaşi căldură şi energie pozitivă cu care am fost primit în această seară. Ştiam că publicul din România ştie să se distreze dar în această seară mi-au depăşit toate aşteptările. ” , a declarat Steve Angello.


Show-urile lui Jonas Blue, Kungs, Red Foo, Aloe Blacc, Galantis şi Aron Chupa au putut fi urmărite live pe pagina de facebook şi canalul de YouTube Neversea.
 

Pe aceeaşi temă:

VIDEO LIVE Spectacol pe plaja Modern din Constanţa. NEVERSEA 2018, ziua a doua

Hardwell, la NEVERSEA 2018: „Românii ştiu să se distreze”

VIDEO LIVE Festivalul NEVERSEA 2018, transmis în direct de pe plaja Modern


 

citeste totul despre: