Anastasia Tănase, fosta iubită a lui Răducu Mazăre, încătuşată. Şoferiţa a făcut scandal în faţa poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta iubită a lui Răducu Mazăre a fost încătuşată de poliţişti deoarece a refuzat să fie testată în vederea stabilirii alcoolemiei. Anastasia Tănase a mai avut un accident în care a rănit grav o persoană în vârstă.

În noaptea de 11 aprilie, Anastasia Tănase a intrat cu maşina într-un copac pe şoseaua Pipera din Bucureşti. La sosirea echipajelor de poliţie, fosta iubită a lui Răducu Mazăre, a refuzat să sufle în alcooltest şi s-a luat la ceartă cu oamenii legii.

În cele din urmă, poliţiştii au încătuşat-o deoarece Anastasia refuza orice fel de colaborare.

În anul 2010, Anastasia Tănase a fost protagonista unui alt accident rutier petrecut pe un bulevard din Constanţa. Atunci, şoferiţa a trecut pe culoarea roşie a semaforului intrând în coliziune cu o altă maşină. Maşina BMW condusă de Anastasia a lovit şi un pieton de 74 de ani care şi-a pierdut un picior.

Magistraţii de la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti au condamnat-o pe Anastasia Simona Tănase la trei ani de închisoare cu suspendare după ce în seara zilei de 24 august 2010 l-a accidentat pe Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România.
 

Tânăra trebuia să presteze şi muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Inspectoratului şcolar judeţean sau la Agenţia judeţeană de ocupare şi formare Constanţa, pe o perioadă de 120 zile lucrătoare.

Mai mult, magistraţii au stabilit că victima, Chioaru Gheorghe, să primească de la SC Uniqua Asigurări SA, suma de 80.000 euro - echivalent a 380.936 lei formulate de către partea civilă. Totodată, Simona Anastasia Tănase trebuie să achite suma de 3.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. 

Pe aceeaşi temă:

Anastasia Tănase, care a schilodit un bătrân, condamnată la închisoare cu suspendare


 

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite