VIDEO Urări de sărbători, în stil american. Militarii de la baza Kogălniceanu au trimis mesaje video celor de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Momente emoţionante pentru militarii americani aflaţi în baza Mihail Kogălniceanu din Constanţa. Câţiva dintre ei au făcut un video prin care îşi arată aprecierea faţă de omologii români, dar trimit şi urări celor de acasă. Dacă unii marinari militari au purtat uniforma şi chiar armamentul greu, alţii s-au îmbrăcat în reni sau au purtat fesul lui Moş Crăciun.

Clipul video care nu dureaza mai mult de patru minute, a fost postat pe Internet chiar de către ofiţerii de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu. Clipul încpe cu mesajul ofiţerilor care conduc unitatea din România. 

Reamintim că un număr de câteva sute de militari americani sunt cantonaţi la Mihail Kogălniceanu până în luna Aprilie a anului următor. Ei participă la exerciţiul multinaţional Black Sea Rotational Force, alături de militari români, spanioli sau bulgari.

Clipul destinat familiilor lăsate acasă este unul emoţionant şi amuzant deopotrivă. Unii dintre soldaţi s-au îmbrăcat în uniforma de luptă şi s-au suit pe transportoarele blindate, alţii au luat cu ei şi armamentul greu. Dar au fost şi ofiţeri care au lăsat partea oficială la o parte şi au pus pe cap un fes cu coarne de ren sau chiar căciula lui Moş Crăciun. 

Mai toţi militarii ştiu că mai au doar patru luni până când se vor întoarce acasă, în Statele Unite ale Americii. Există însă printre ei şi ofiţeri care vor fi detaşaţi către alte exerciţii sau chiar misiuni de război în teatrele de operaţiuni.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite