Ambulanţă SMURD implicată într-un accident rutier. Transporta la spital un copil de 3 ani

Ambulanţă SMURD implicată într-un accident rutier. Transporta la spital un copil de 3 ani

În urma accidentului, autospeciala s-a răsturnat                       FOTO ISU Dobrogea

O autospecială SMURD a fost implicată în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un accident rutier produs într-o intersecţie din municipiul Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 2.30, în noaprea de vineri spre sâmbătă. Ambulanţa SMURD transporta un pacient în vârstă de 3 ani la Spitalul Judeţean Constanţa, având semnalele luminoase şi acustice pornite.

„Un bărbat în vârstă de 43 de ani a condus autospeciala Smurd, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanţa, dinspre bulevardul Ferdinand către strada Bucureşti şi, ajungând la intersecţia semaforizată cu bulevardul I. C. Brătianu, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric, intrândt în coliziune cu autoturismul marca Dacia, condus de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care circula pe bulevardul I. C. Brătianu, dinspre strada Theodor Burada către strada Avram Iancu, care a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului”, a transmis IPJ Constanţa.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului aflat în ambulanţă, în vârstă de 3 ani şi a mamei sale în vârstă de 45 de ani .

Copilul era transportat la spital din cauza unei stări febrile. Pacientul a fost preluat de alte echipaje medicale.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier.

Pe aceeaşi temă:

Incendiu la un centru de dezmembrări auto din Agigea. Focul s-a extins de la o rulotă

Incendiu la Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa. Focul a pornit de la ghena de gunoi

 

 

citeste totul despre: