VIDEO Alegeri europarlamentare. S-au înregistrat decalaje în procesul de predare-primire a buletinelor de vot

VIDEO Alegeri europarlamentare. S-au înregistrat decalaje în procesul de predare-primire a buletinelor de vot

Captură video

Conform unui comunicat de presă al Prefecturii Constanţa, procesul de primire a buletinelor de vot din municipiul şi judeţul Constanţa şi centralizarea acestora de către grupele de lucru constituite la nivelul BEJ Constanţa este în derulare.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 18.30 La ora 18 .00 au predat buletinele 357sectii de votare, dintre  care 210  sunt municipiul Constanţa şi  Navodari, Murfatlar,Ovidiu, Amzacea, Costinesti, Cumpăna, Lumina, Valu lui Traian, Agigea, Topraisar şi Eforie. Urmează să depună buletinele de vot 199 secţii de votare.

BEJ a facut solicitare către BEC pentru prelungirea termenului de preluare a materialului electoral după ora 21.00
Totodată, grupurile de lucru care primesc materialul electoral au fost suplimentate cu încă două echipe comune, fiind opt în prezent. 
 
Prefectura Constanţa anunţă că s-au înregistrat decalaje faţa de graficul stabilit anterior, din motive de ordin tehnic-operaţional ( scanare, verificare documente etc.), fapt pentru care au fost suplimentate dispozitivele tehnice şi personalul desemnat din cadrul BEJ, Instituţiei Prefectului şi a partidelor politice. 
 
În prezent, se încheie predarea buletinelor de către cele 210 secţii de votare din municipiul Constanţa şi începe procedura pentru secţiile de votare din judeţ, estimându-se o fluidizare sporită a procedurii.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: