Ajungi mai repede pe litoral. Tarom introduce trei noi rute interne către Constanţa

Ajungi mai repede pe litoral. Tarom introduce trei noi rute interne către Constanţa

Avion al companiei Tarom                                                                      FOTO: arhivă

Din luna iulie, Tarom introduce trei noi rute de zbor către Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” Constanţa. Astfel, turiştii din Timişoara, Oradea sau Cluj-Napoca vor putea ajunge mai repede pe litoral sau în Delta Dunării.

Compania Naţională de Transport Aerian - TAROM anunţă că, începând cu luna iulie, va introduce noi rute interne, care să susţină repornirea turismului românesc. Astfel, românii din vestul ţării vor putea ajunge pe litoral în mai puţin de o oră.

Rutele noi operate de TAROM vor fi:

•            Timisoara – Constanta - Timisoara
•            Oradea – Constanta - Oradea
•            Cluj Napoca – Constanta – Cluj Napoca

Decizia de introducere a unor zboruri care să conecteze mari oraşe, de litoral, vine în urma consultărilor dintre Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri prin Direcţia Generală Turism, Prefectura Constanţa, Primaria Oradea, Primaria Timisoara şi Primaria Cluj Napoca,  împreună cu TAROM, în contextul în care se estimează că cei mai mulţi dintre români vor alege, în acest an, să îşi petreacă vacanţa de vară în ţară.

„Acum că restricţiile încep să se ridice, ne reluăm activitatea şi facem ce ştim mai bine, conectăm România, intern şi internaţional. Ne bucurăm să putem oferi o alternativă sigură şi rapidă călătoriilor cu maşina sau trenul pe distanţe lungi, pentru românii care merg anul acesta în vacanţă, în ţară. Dacă distanţa de la Timişoara până pe litoral se parcurge cu autoturismul în aproximativ nouă ore, cu avionul, acelaşi drum, durează doar o oră, în condiţiile de siguranţă incomparabile.

Ştiu că mulţi români aşteptau introducerea acestor rute şi sunt convins că, având această facilitate, mulţi dintre noi vom redescoperi România şi vom contribui la susţinerea turismului autohton. Semnalele de solidaritate cu business-urile româneşti, pe care le primim tot mai des, încep să ne redea optimismul şi încrederea că împreună putem depăşi perioada grea prin care am trecut.”, a declarat George Barbu, director general TAROM.
 

Pe aceeaşi temă:

Cât îi costă pe românii blocaţi în Italia un loc în avioanele TAROM spre Constanţa. Cursele speciale, destinate strict conaţionalilor în situaţii disperate

Cursă directă Satu Mare - Constanţa - Satu Mare, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Ruta este operată de compania TAROM

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: