Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa. Mai multe accidente îngreunează drumul către mare

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa. Mai multe accidente îngreunează drumul către mare

FOTO: Facebook/Denisa

Poliţia informează şoferii că sensul de mers către mare are valori de trafic ridicate, iar pe anumite porţiuni de autostradă se circulă în coloană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în dimineaţa zilei de luni, 19 august, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

„Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, spun poliţiştii.

Pe acelaşi sens de mers, Bucureşti-Constanţa, au avut loc în această dimineaţă mai multe accidente rutiere. Unul dintre acestea a fost la kilometrul 138, iar altul la kilometrul 90. În urmă cu câteva minute a fost semnalat un accident şi la kilometrul 85.

Pe aceeaşi temă:

Aglomeraţie pe A2, pe sensul spre litoral. Pe unele tronsoane de drum se circulă în coloană

UPDATE Bară la bară pe Autostrada Soarelui. Coloană de maşini, din zori, spre mare. Apel insistent al Poliţiei: „Nu opriţi nejustificat pe banda de urgenţă!“


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: