Adăposturile nomazilor de pe Valea Portului au fost desfiinţate

Adăposturile nomazilor de pe Valea Portului au fost desfiinţate

Adăposturi de pe Valea Portului FOTO Primăria Constanţa

Mai multe adăposturi de nomazi improvizate au fost dezafectate în cadrul unei acţiuni de amploare a poliţiştilor locali care a avut loc zilele trecute. Oamenii legii au primit sesizări de la persoane care locuiesc în diferite zone ale oraşului despre tabere de nomazi ridicate abuziv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii au verificat 10 locaţii în Poarta 6, Poarta 5, CET, Valea Portului, Abator, unde au identificat 61 persoane în timp ce depozitau diferite materiale şi obiecte pe domeniul public, apelau la mila publicului, aruncau hârtii la întâmplare ori răscoleau gunoiul din containere sau locuri special amenajate. 
 
Ca urmare, au acordat 43 de sancţiuni în valoare totală de 17.390 de lei. Totodată, având în vedere că persoanele identificate nu aveau domiciliul în municipiul Constanţa, ci în diferite localităţi ale judeţului, acestea au fost însoţite la autogară, fiind îndrumate să se întoarcă în localităţile de domiciliu. 
 
Taberele improvizate au fost dezafectate cu ajutorul firmei de salubrizare şi zonele a fost ulterior igienizate.
 
Ar putea fi o imagine cu copil şi în aer liber
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările