VIDEO „Acum să vezi foc ;)“ Ultima postare de pe Facebook a artistei Nico. Tânăra era cântăreaţă la restaurantul Beirut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara de sâmbătă, 5 aprilie, în timp ce se pregătea să meargă spre locul de muncă, la restaurantul Beirut, Nicoleta Ioana Cengher a postat ultima observaţie pe contul ei de Facebook. Cutremurător, fata a scris: „Acum să vezi foc“, urmat de o figură jucăuşă.

„Domnilor, sufletul unei femei este un cufăr şi deseori, după ce aţi primit cheia norocoasă, o pierdeţi pe noptiera altora, printre documente, pe birouri sau prin maşini.

Apoi o căutaţi când este prea târziu, pentru că în nopţile în care eraţi plecaţi sau în momentele în care pur şi simplu aţi ales altceva, iala s-a schimbat.

Aşa că fiţi atenţi, apreciaţi ceea ce aveţi, altfel veţi rămâne în faţa uşii cu o cheie care deschide uşa către trecut, prezentul şi viitorul se deschide cu o altă cheie, cheia speranţei“, se scria în citatul postat de tânăra artistă.

„Now you see fire ;)“, a scris Nico, completând cuvintele cu o figură jucăuşă. Cutremurător, ultima postare a tinerei, „Acum să vezi foc ;)“, a fost o presimţire macabră a ceea ce avea să urmeze în doar câteva ore. Postarea poate fi o parafrază a celebrului cântec „Now I see fire“ a lui Ed Sheeran din filmul „The Hobbit: Dezolarea lui Smaug“

image
image

Cu puţin mai înainte de această postare, în jurul orei 19, Nicoleta scrisese un alt citat: „Trăim nişte vremuri în care oamenii ar fi în stare să-i dea sfaturi lui Dumnezeu!“

În ultima ei zi de viaţă, tânăra mai postase o fotografie cu Bodo de la Proconsul, după ce se petrecuse câteva ore la Relax Caffe cu o prietenă, Georgiana Gabriana, barmaniţă la Beirut. „Bravoooo, nu puteaţi să mă luaţi şi pe mine“, a comentat Micky Bellydance, care avea să moară împreună cu Nicoleta, înainte de miezul nopţii.

Cântăreaţa Nicoleta Ioana Cengher şi dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu au murit carbonizate în incendiul devastator de la restaurantul Beirut, surprinse de flăcările mistuitoare pe când se aflau în vestiarul de la etaj. O a patra artistă, dansatoarea Nicoleta Buirencu, este în stare critică, internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Nico, Micky şi Nicolle, artiste la restaurantul Beirut  FOTO Facebook Nicoleta Ioana Cengher

image

Nicoleta Ioana Cengher avea numai 22 ani. Se născuse la Reghin, apoi se mutase cu familia la Mangalia, unde fata a urmat Colegiul Economic. Actualmente, Nicoleta era studentă la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Drept şi Administraţie Publică.

Fata era o apreciată solistă, fiind o elevă a profesorului de canto Traian Broască de la Mangalia, şlefuitorul de talente care a fost dascăl unor voci care au cunoscut afirmarea: Inna, Claudia Pavel (Cream, ex Candy), Angels, Xandra etc. Participa la spectacole, concursuri şi festivaluri muzicale şi era o colaboratoare fidelă a acţiunilor caritabile de la Crucea Roşie Constanţa.

În cele două clipuri postate mai jos, Nicoleta interpreta hit-ul lui Whitney Houston „I will always love you“ şi o melodie cu un titlu ca un strigăt de ajutor, aşa cum i-a fost sfârşitul: „My air/Let me breathe again“ („Aerul meu/Lasă-mă să respir din nou“).

Cunoscuţii ei au creat deja o pagină de Facebook, RIP Nicoleta Ioana Cengher (Rest in peace - Odihneşte-te în pace).

Vă mai recomandăm

FOTO Nicole, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Beirut, recunoscută după cercei şi inele

VIDEO Micky Bellydance, tânăra moartă în incendiu: „Să mergi cu un prieten prin întuneric este mult mai bine decât să mergi pe lumină singur“

Nicolle, artista care a supravieţuit incendiului de la Beirut, în stare critică

FOTO VIDEO Incendiu devastator la Restaurantul Beirut şi Legendary Pub. Trei tinere artiste au murit şi patru persoane au ajuns la spital

VIDEO Clipul de promovare a restaurantului Beirut, realizat cu exact un an înainte de dezastru. În imagini apar dansatoarele exotice, care erau atracţia localului

Dosare penale şi angajaţi fără contracte. Anchetă la sânge a autorităţilor la Restaurantul Beirut, unde au murit trei tinere

FOTO Ce a mai rămas din Restaurantul Beirut. Relatarea unui martor, membru al trupei care cânta la Legendary Pub

Prima lumânare şi flori de primăvară la locul tragediei de la Restaurantul Beirut

Sorin Lucian Ionescu, martor: „Ardem ca şobolanii la Legendary Pub!“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite