Accidente petrecute aproape simultan, pe aceeaşi stradă, din aceeaşi cauză

Accidente petrecute aproape simultan, pe aceeaşi stradă, din aceeaşi cauză

Accidente rutiere pe aceeaşi stradă, Mihai Viteazu, aproape simultan Sursa IPJ Constanţa

Două accidente au avut loc în noaptea de joi spre vineri (11/12 iulie), pe aceeaşi stradă din Constanţa, la distanţă de câteva minute şi câţiva metri, din aceeaşi cauză. Pe aceeaşi stradă şi-a pierdut viaţa, în primăvară, într-un accident cumplit, o judecătoare, care a fost aruncată de pe un motociclu în stâlpii metalici de protecţie de pe marginea trotuarului.

Accidentele s-au petrecut pe strada Mihai Viteazu din Constanţa, zona cuprinsă între intersecţia cu Bulevardul Mamaia şi magazinul Tomis. Ambele au fost cauzate de neacordarea de prioritate.
 
Strada Mihai Viteazu a fost scena unui groaznic accident în luna martie, când o judecătoare a fost aruncată de pe motociclu în stâlpii metalici montaţi pe marginea trotuarului. Mihaela Şerban era judecătoare la Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Constanţa, şi se afla împreună cu iubitul ei, un poliţist, pe un motociclu pe care-l conducea el, pe strada Constantin Brătescu. În momentul în care au ajuns la intersecţia străzilor Constantin Brătescu cu Mihai Viteazu, poliţistul nu a respectat indicatorul „Oprire“ şi a intrat în coliziune cu un taximetru Dacia şi cu un Volkswagen care circulau pe strada Mihai Viteazu din sensuri opuse. 
 
Iată cum descrie Poliţia Constanţa că s-au întâmplat cele două accidente din noaptea de joi spre vineri, 11/12 iulie, la interval de doar 10 minute, la 500 metri distanţă unul de celălalt, din aceeaşi cauză:
 
„La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 00.30, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a condus un autoturism pe strada Sarmisegetuza din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Tomis şi, ajungand la intersecţia cu strada Mihai Viteazul, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Ferdinand către Mamaia. În urma coliziunii, primul autoturism s-a răsturnat în lateral pe trotuar. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a pasagerului dreapta-faţă din primul auto.
 
La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 00.40, un bărbat, de 18 ani, a condus un autoturism pe strada Dimitrie Bolintineanu din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Tomis şi ajungând la intersecţia cu strada Mihai Viteazul, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia. A rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei dreapta spate din primul autoturism, în vârstă de 10 ani.“ 
 
Accidente rutiere pe aceeaşi stradă, Mihai Viteazu, aproape simultan Sursa IPJ Constanţa
 
Pe aceeaşi temă: 

De ce mor românii cu zile. Coctailul toxic care ne îmbolnăveşte şi ne omoară pe capete, din cauze ce puteau fi prevenite

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: