Accident rutier grav în judeţul Constanţa. Doi bărbaţi au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, 22 ianuarie, pe DC87, la intrarea în localitatea Galeşu, din judeţul Constanţa. Medicii au constatat decesul a doi oameni.

Accidentul rutier s-a produs pe DC87, la intrare în localitatea Galeşu, dinspre localitatea Poarta Albă. O maşină s-a răsturnat. 

La faţa locului, au ajuns o autospecială de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, o autospecială de descarcerare, un ATPVM, un echipaj SMURD C şi două ambulanţe (tip C si tip B) ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Accidentul s-a soldat cu trei victime. Doi bărbaţi au fost declaraţi decedaţi, iar un altul a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean constanţa. 

„Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau trei persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum şi vătămarea corporală gravă a celei de-a treia”, tranmite IPJ Constanţa.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Oraşul din România unde toţi elevii şi studenţii primesc asistenţă stomatologică gratuită

Imagini cu iernile de altădată, când marea devenea patinoar, iar gerul sculpta opere de artă FOTO

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite