FOTO Accident rutier grav în Constanţa. Şoferiţa unui Audi Q7 a rupt un stâlp şi a distrus 10 maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de 12 spre 13 februarie pe un bulevard din Constanţa, în zona sediului central BCR. Şoferiţa a făcut prăpăd pe trotuar şi în parcarea băncii.

O femeie care se afla la volanul unui autoturism Audi Q7 a pierdut controlul bolidului pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanţa şi a lovit un stâlp de electricitate din faţa sediului BCR din apropierea Gării, pe care l-a pus la pământ.

În dinamica accidentului produs la ora 1.00, maşina s-a răsturnat şi a acroşat alte 9 autovehicule aflate în zona parcării BCR, majoritatea fiind distruse.

Şoferiţa Nicoleta Dogărescu (54 ani) a fost singura persoană rănită. Ea a suferit un traumatism toracic, fiind preluată de echipajele medicale sosite la locul accidentului şi transportată la spital. 

IPJ Constanţa a transmis dimineaţa informarea despre accidentul soldat cu însemnate pagube materiale. 

„La data de 13 februarie a.c, ora 01.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, unde o femeie, în vârstă de 54 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiu, dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Ferdinand.

Femeia ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton de pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior răsturnându-se şi avariind nouă autoturisme, parcate în dreptul unui imobil de pe bulevardul 1 Decembrie”, au declarat poliţiştii.

image
image

Pe aceeaşi temă:

Accident la ieşirea din Hârşova. Un TIR s-a răsturnat lovind o maşină

VIDEO Docher căzut peste bordul unei nave, în apa mării, în Portul Constanţa

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite