UPDATE VIDEO Microbuz răsturnat pe un drum naţional. O fată de 17 ani a murit în drum spre liceu, în accidentul soldat cu 2 morţi şi 18 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuz răsturnat la Topraisar Constanţa Sursa IPJ Constanţa

Un microbuz s-a răsturnat pe un drum naţional din judeţul Constanţa, fiind răniţi 20 oameni. Două dintre victime, un bărbat de 37 ani şi o fată de 17 ani, prinse sub vehicul, au fost extrase de pompieri, inconştiente. Ambele au fost declarate decedate.

UPDATE ORA 15.50 „În urma accidentului rutier cu victime multiple, produs în această dimineaţă pe DN 38, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa au fost aduşi 20 de pacienţi. De cum au început să ajungă ambulanţele, medicii de gardă i-au preluat şi au demarat investigaţiile.

Toţi pacienţii care au fost aduşi la UPU sunt stabili, constienţi şi colaboranţi. Până acum, patru dintre ei au fost internaţi, alţi patru au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare. Restul sunt încă investigaţi sau monitorizaţi de către medicii din cadrul SCJU, majoritatea fiind pacienţi cu contuzii uşoare“, transmite Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. .

UPDATE ORA 14.45 „Astăzi, 15.01.2020, în jurul orei 11.00, am fost informaţi telefonic de către directorul Liceului Tehnologic <Gheorghe Miron Costin> Constanţa despre un accident rutier pe drumul Topraisar- Amzacea în care a fost implicat un mijloc de transport în comun.

Din datele pe care le avem până în prezent putem confirma că, în microbuzul respectiv se aflau două eleve de clasa a XI-a, navetiste, care se îndreptau spre instituţia de învăţământ pentru a participa la orele de curs. Conform declaraţiilor doamnei director, una dintre eleve a decedat.

<Este un eveniment regretabil şi gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată căreia îi transmitem sincere condoleanţe în aceste momente dificile>“a declarat profesorul Sorin Mihai, inspector şcolar general. 

UPDATE ORA 11.00 „Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au fost solicitaţi să intervină, în jurul orei 08.50, la un accident rutier care a avut loc pe DN 38, la km 19+500m, în afara localităţii Topraisar, pe fondul  neadaptării vitezei la condiţiile meteo nefavorabile, respectiv ceaţă densă şi carosabil umed.

În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relaţia Negru Vodă – Constanţa, conducătorul auto pierzând controlul direcţiei de mers şi răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma accidentului rutier, un bărbat şi o femeie au decedat la faţa locului, iar 20 de pasageri au fost transportaşi la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale“, transmite Poliţia Constanţa. 

UPDATE ORA 10.32 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 38 Constanţa – Negru Vodă, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Amzacea, un microbuz s-a răsturnat – pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil alunecos – în decor. Drumul este blocat. Pe carosabil sunt semnalate porţiuni acoperite cu polei. De asemenea, se circulă în condiţii de ceaţă densă. 

UPDATE ORA 10.17 ISU Dobrogea: „Sunt 18 victime rănite în drum spre spital şi 2 decedate.“ Cei 2 morţi sunt un bărbat de 37 ani şi o fată de 17 ani, elevă de liceu, care făcea naveta la Constanţa.  

UPDATE ORA 10.10 Sunt 18 persoane cu multiple traumatisme, care au fost preluate şi transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite. 

UPDATE ORA 10.00 Ambele victime au fost declarate decedate. 

UPDATE ORA 9.45 A fost extrasă şi a doua victimă prinsă sub vehicul, inconştientă. 

UPDATE ORA 9.40 Pompierii lucrează pentru extragerea victimelor şi degajarea microbuzul. O persoană a fost extrasă, inconştientă. 

UPDATE ORA 9.20 Numărul victimelor s-a ridicat la 11, Sunt două persoane prinse sub microbuz. Totalul forţelor cu care acţionează autorităţile de intervenţie este de 8 ambulanţe, o autospecială de transport victime multiple, o autospeciala de stingere şi autospeciala de descarcerare - transmite ISU Constanţa. Accidentul s-a produs la ora 8.50 a zilei de miercuri, 15 ianuarie, pe DN 38, la intrare în Topraisar dinspre Amzacea. Din primele date, 8 oameni sunt răniţi, iar 2 victime sunt prinse sub microbuzul răsturnat. 

Pe aceeaşi temă: 

Accident pe podul rutier de la Năvodari. Pasagere dintr-un microbuz, rănite în coliziunea dintre vehicul şi un autoturism

Nouă copii au fost răniţi. Microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite