Accesul autoturismelor pe Plaja 3 Papuci va fi restricţionat

Accesul autoturismelor pe Plaja 3 Papuci va fi restricţionat

Haosul de pe litoral - Plaja din Constanţa invadată de maşini parcate direct pe nisip Sursa Sorin Sîrbu

Poliţiştii au solicitat Primăriei Constanţa să ia măsuri de restricţionare a accesului autovehiculelor pe plaja 3 Papuci din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care se observau mai multe autoturisme pe plajă, în cartierul Faleză Nord, în zona Plajei 3 Papuci, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au solicitat Primăriei Constanţa să ia măsuri de restricţionare a accesului autovehiculelor, având în vedere încălcările normelor legale în vigoare privind accesul autovehiculelor pe plajă. 
 
În fiecare an, numărul celor care aglomerează plajele cu maşinile personale este din ce în ce mai mare. Din lipsă de bun simţ şi din exces de comoditate,  foarte mulţi turişti găsesc de cuviinţă că este mai practic să-şi ducă maşina direct pe plajă, în loc să mai piardă timpul în căutarea unui loc de parcare. 
 
Cei veniţi la plajă pentru relaxare sunt nu de puţine ori nevoiţi să îndure zgomotul de motoare, praful şi muzica dată la maximum de şoferii care îşi plimbă maşinile pe nisip.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: