A murit Alexandru Bîzdîc, fost comandant al Aeroportului Mihail Kogălniceanu în două rânduri: „A luat moartea la mişto mereu“

A murit Alexandru Bîzdîc, fost comandant al Aeroportului Mihail Kogălniceanu în două rânduri: „A luat moartea la mişto mereu“

Alexandru Bîzdîc în tinereţe FOTO Arhivă familie

Comandorul în retragere Alexandru Bîzdîc, care a fost directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu între anii 1984 – 1987 şi 2000 – 2001, a murit la 28 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandru Bîzdîc s-a născut în Strehaia, judeţul Mehedinţi, la data de 16 august 1950 şi a murit la 28 octombrie 2020. Fostul comandant a absolvit Şcoala Superioară de Ofiţeri de la Bobocu, iar în perioada 1969 – 1972 a urmat cursurile Academiei Militare.
 
A fost pilot de elicoptere IAR316 la Alexeni, apoi a condus aeroporturile Mihail Kogălniceanu şi Băneasa. În decembrie 1989, lucra la Aeroportul Tuzla. A trecut în rezervă în anul 1990 cu gradul de maior.
 
Vestea tristă a fost anunţată de fiica sa, Ancuta Mihaela Bîzdîc, pe pagina de Facebook: „Comandantul meu ne-a părăsit ieri...
 
A luat moartea la mişto mereu, dar până la urmă l-a dovedit. Inima lui venita cu defecţiuni din fabrică a persiflat toţi medicii şi a bătut 70 de ani pentru a ne învăţa pe toţi puterea unei minţi optimiste.
 
Un om de la care ştiu sa fiu corecta, cinstita şi independentă, sa am coloana vertebrala şi sa nu trec cu vederea nedreptatea, sa ajut cât pot şi sa iubesc toate necuvântătoarele. Cer senin, tăticule!
 
Vă mai recomandăm:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările