A început lupta pe averea Larei Şaban, iubita politicianului turc. Ea a lăsat o avere de 300.000 de euro

A început lupta pe averea Larei Şaban, iubita politicianului turc. Ea a lăsat o avere de 300.000 de euro

Înmormântarea Larei Şaban

Elvie Ghilbidan, mama Larei Şaban, şi Eray Ekrem Arda, nepot şi coleg de partid al politicianului de la Istanbul Hüsseyin Sipahi, despre care se ştie că a fost iubitul Larei, îşi dispută custodia micuţei Alia, fata Larei Şaban.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fetiţa Larei, în vârstă de 3 ani, ar moşteni o avere fabuloasă. Frumoasa constănţeancă ucisă de fratele şi de prietenul ei din copilărie trăia pe picior mare. Ea deţinea un Porsche Panamera, evaluat la 150.000 de euro, un apartament ultracentral în Constanţa şi o vilă în cartierul Coiciu. În vreme ce vila este evaluată de agenţii imobiliari la 60.000 de euro, apartamentul central ar putea fi vândut cu 70.000 de euro. Ea mai avea în seif 22.000 de dolari, dar şi multe bijuterii de valoare. Este posibil ca tânăra să mai aibă în Turcia şi alte bunuri de valoare.

EXCLUSIV Povestea incredibilă a Larei Şaban. Avea doar 8 clase şi se născuse într-o sărăcie lucie

Pe rolul Judecătoriei Constanţa au fost înregistrate la 1 iunie două dosare de acordare a custodiei copilului. În primul dosar, 13996/212/2012, reclamant este Elvie Ghilbidan, iar în cel de-a doilea, 13997/212/2012, reclamant este Eray Ekrem Arda, iar mama Larei este pârât.
În spatele uşilor închise, Claudia Ionela Bojin, magistrat al Judecătoriei Constanţa, a analizat, joi cererea de custodie a lui Ekrem Arda. Seara, magistratul a declinat competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Tribunalului Bucureşti.

Fetiţa, în grija bunicii

Fetiţa Larei Şaban, Alia, este în grija bunicii, care o plimbă foarte des pe stradă. De curând, femeia a fost audiată de procurori, unde a povestit care erau relaţiile dintre fraţi. Mama Larei nu l-a cunoscut niciodată pe Hüsseyin Sipahi, politicianul turc despre care se ştie că este tatăl nepoatei sale, ci au vorbit doar la telefon, spun anchetatorii. 

Fetiţa Larei

De curând, ea a scos la vânzare casa din cartierul Coiciu. Un cumpărător chiar a venit să verifice structura de rezistenţă a casei şi nu s-a arătat prea mulţumit. Imobilul a fost construit de foştii proprietari, Lara mutându-se aici ulterior cu mama şi surorile ei.

Vineri, suspecţii merg la poligraf

Cei doi suspecţi de uciderea Larei, Gilberto Ghiunal Şaban şi complicele său George Davidescu, sunt în continuare în arest. Ei urmează să fie testaţi vineri la poligraf. Cei doi nu recunosc crima, spunând că au fost doar martori la crima comisă de doi cetăţeni turci, într-un apartament din Constanţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările