A fost redeschisă Autostrada Soarelui pe sectorul Lehliu - Feteşti

A fost redeschisă Autostrada Soarelui pe sectorul Lehliu - Feteşti

Autostrada Soarelui FOTO Mediafax

Din această noapte s-a deschis circulaţia rutieră pe autostrada A2 km 64 + 000 – km 143+000 (Lehliu – Feteşti) pentru toate categoriile de autovehicule, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autostrada Soarelui a fost închisă luni după amiază complet din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

CNADNR SA recomandă  tuturor participanţilor la trafic să pornească la drum doar cu autovehicule echipate cu pneuri de iarnă, săculeţ cu material antiderapant şi lopată, să aibă o conduită  preventivă în trafic, să folosească cât mai mult frâna de motor şi să evite depăşirile acolo unde nu există suficient spaţiu şi suficientă vizibilitate pentru a fi executate în condiţii de maximă siguranţă.

„Rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360.

De asemenea, reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro“, se arată într-un comunicat al CNADNR.  

Vă mai recomandăm:

 


 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: