A bătut patru poliţişti şi a strigat: „Mama mea e procuror”. Reacţia anchetatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul reţinerii, tânăra a strigat de mai multe ori „mama mea e procuror. O să muriţi”. Judecătorii au decis ca ea să stea în arest preventiv pentru 30 de zile. Totodată, anchetatorii au verificat veridicitatea celor afirmate de inculpată.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa acuză o tânără de 22 de ani de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În momentul în care poliţiştii au încătuşat-o pe tânăra agitată, aceasta a repetat că: „mama mea e procuror. ”. Mai mult, ea îi ameninţă pe cei care au reţinut-o că „o să moară”.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au transmis că „verificările efectuate au infirmat susţinerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat”.

După reţinere, tânăra a fost dusă la sediul Poliţiei Locale Constanţa, unde a mai lovit un poliţist de la Poliţia „naţională” şi doi de la cea locală. De aici, fata a fost transportată la Secţia 4 Poliţie Constanţa, unde a fost chemat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

„La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secţiei 4 Poliţie Constanţa, ocazie cu care s-a solicitat şi intervenţia unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate şi agitaţie excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanţe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanţă şi aşezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac şi piept pe persoana vătămată U.V., poliţist naţional”, mai spun procurorii.

De asemenea, anchetatorii au precizat că pe tot parcursul derulării evenimentelor, tânăra a ameninţat toate persoanele menţionate, le-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare şi le-a scuipat.

Citeşte şi:

VIDEO Ninja de Constanţa: cazul fetei care a bătut nouă persoane, în opinia specialiştilor

VIDEO „Mama mea e procuror. O să muriţi!” Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut nouă persoane, dintre care patru poliţişti

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite