Şoferi atacaţi noaptea pe un drum european. „Bombardau cu pietre maşinile care treceau”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentele s-au petrecut noaptea, pe şoseaua europeană ce face legătura dintre judeţele Constanţa şi Tulcea. Mai multe persoane aruncau cu pietre în maşinile care treceau prin zonă.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 septembrie, pe E87, drumul european ce leagă Tulcea de Constanţa, în zona localităţii Tariverde.

„Aseară, în jurul orei 23:30, la calea ferată dintre Tariverde şi Mihai Viteazul, peste 10 indivizi (de pe câmp) bombardau cu pietre maşinile care treceau. Aveţi mare grijă!”, scrie pe contul său de Facebook Adelina.

Tânăra a postat şi două fotografii cu urmele lăsate de pietre pe caroseria şi roata maşinii.

Din comentariile pe tema acestui subiect, reiese că au fost mai multe maşini atacate în acea zonă. Totodată, un comentator (Iully) spune că „aceeaşi fază am păţit-o şi eu în Râmnicelu, judeţul Buzău. Norocul meu a fost că o singură piatră m-a nimerit la 1 centimetru de lunetă”.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a transmis că există o sesizare despre aceste fapte, sesizare depusă la Secţia 5 Rurală din localitatea Cogealac.

„Este vorba despre zona din dreptul unui teren extravilan, la ieşire din localitatea Tariverde. Colegii noştri efectuează verificări cu privire la cele sesizate”, spun reprezentanţii IPJ Constanţa.

În cursul acestui an, la nivelul ţării s-au mai înregistrat cazuri de autoturisme atacate, în special pe timpul nopţii, în localităţile Sineşti şi Ţăndărei.

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Accident grav la biserică. Un bărbat a căzut de pe o schelă instalată în interiorul lăcaşului

Bărbat reţinut pentru şantaj. S-a oferit să asasineze trei persoane, dar a fost refuzat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite