Şefii CNADNR, nemulţumiţi de şantierul de pe Podul de la Agigea

Şefii CNADNR, nemulţumiţi de şantierul de pe Podul de la Agigea

Cătălin Homor, directorul general CNADNR, pe Podul de la Agigea Sursa foto CNADNR

Cătălin Homor, directorul general al CNADNR, s-a declarat dezamăgit de ritmul de lucru de la şantierul Podului de la Agigea, care este închis în totalitate pentru ultima etapă a reparaţiilor, care va dura un an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Homor, directorul general al CNADNR, a fost luni, 3 octombrie, în vizită pe Podul de la Agigea şi la varianta de ocolire Constanţa, pentru a vedea stadiul lucrărilor şi dacă graficul acestora este respectat. Homor s-a declarat dezamăgit de şantierul din teren, deşi podul a fost închis în totalitate de la 1 septembrie, cu variantă de ocolire pe noul pod hobanat de la Agigea.

„Când am ajuns la pod am fost dezamăgit de mobilizarea slabă din şantier. După mai mult de două săptămâni de la reînceperea lucrărilor, ritmul este mult prea lent, nu există o organizare judicioasă a resurselor materiale şi umane şi, mai ales, a activităţii propriu-zise“, a declarat directorul general CNADNR.

El a cerut constructorului să sporească ritmul de lucru în aşa fel încât să recupereze zilele de întârziere şi să-şi respecte programul de lucrări astfel ca, la sfârşitul perioadei de restricţii, traficul rutier să se desfăşoare pe două benzi de circulaţie, aşa cum s-a angajat la reluarea lucrărilor de reabilitare.

„La Varianta de ocolire Constanţa, chiar dacă mai e puţin de lucru, mai ales acum pe final de lucrări, constructorul trebuie să-şi asume calitativ realizarea proiectului şi să se mobilizeze corespunzător. Aş vrea să subliniez, tuturor celor implicaţi într-un proiect, beneficiar sau antreprenor, că le cer respect şi calitate faţă de realizarea proiectului.

De asemenea, toţi partenerii noştri constructori aş vrea să înţeleagă că, aşa cum noi facem tot posibilul să respectam clauzele contractuale, le solicităm şi lor să-şi respecte termenele, astfel încât obiectivele să fie finalizate conform angajamentelor“, a precizat Cătălin Homor, directorul general al CNADNR.

Pe aceeaşi temă:

Statistica CNADNR confirmă: mai mult de jumătate dintre şoferi preferă să stea la coadă la staţia de taxare de la Feteşti. Podul de la Agigea se închide total

Cum puteţi evita ambuteiajele de pe podul Agigea

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările