Începe festivalul „Miturile Cetăţii“. La spectacolele din Piaţa Ovidius, accesul este gratuit

Începe festivalul „Miturile Cetăţii“. La spectacolele din Piaţa Ovidius, accesul este gratuit

Afişul festivalului de la Constanţa

Teatrul de Stat Constanţa organizează cea de a patra ediţie a festivalului „Miturile Cetăţii“, eveniment finanţat de Consiliul Judeţean Constanţa şi organizat cu sprijinul financiar al Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolele din cadrul festivalului care are loc în perioada 20 - 30 iunie, vor putea fi vizionate la Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare”, dar şi în Piaţa Ovidiu.
 
Ediţia de anul acesta are în program producţii teatrale ale marilor regizori din România, spectacole pe texte clasice şi contemporane, o parte din ele abordând, sub diverse forme, temele mitologice şi evoluţia lor de-a lungul timpului.
 
Evenimentul va debuta cu spectacolul „Carnavalul” (Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” Chişinău), după Ion Luca Caragiale, în regia lui Alexa Visarion, şi cu „Silvia”, spectacol de operetă de Emmerich Kálmán, în regia lui Cristian Mihăilescu, pus în scenă de Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galaţi.
Vor mai prezenta spectacole Compania Interface (Elveţia) şi Compagnie des Ogres (Franţa), aceasta din urmă, în coproducţie cu Arcub.
 
Biletele pentru evenimentele desfăşurate la Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” şi Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” pot fi cumpărate online, de pe platforma mystage.ro, şi de la agenţia de bilete a Teatrului de Stat Constanţa.
 
Pentru spectacolele din Piaţa Ovidius şi recitalul de la Muzeul Naţional de Artă accesul publicului este gratuit.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: