Taxa de la podul Feteşti - Cernavodă, suspendată pe durata minivacanţei de 1 Mai

Taxa de la podul Feteşti - Cernavodă, suspendată pe durata minivacanţei de 1 Mai

Turiştii vor traversa gratis podul de la Cernavodă FOTO Adevărul

Turiştii care vor veni la mare în minivacanţa de 1 Mai nu vor mai achita taxă de trecere la podul peste Dunăre la Feteşti – Cernavodă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada minivacanţei de 1 Mai, se sistează încasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre la Feteşti – Cernavodă, informează Compania Naţionala de Autostrăzi si Drumuri Naţională din România

Decizia se aplică ca urmare a emiterii Ordinului nr. 198 din 16 aprilie 2014, privind stabilirea unor derogari de la prevederile Ordinului Ministrului Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine nr. 290/2013 pentru aprobarea unor tarife aplicate de C.N.A.D.N.R. – S.A.

Încasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre la Feteşti – Cernavodă este sistată după cum urmează: 30 aprilie 2014 pe ambele sensuri, în intervalul orar 12:00 – 24:00; 1 mai 2014 pe ambele sensuri, în intervalul orar 00:00 – 16:00; 4 mai 2014 pe ambele sensuri, în intervalul orar 07:00 – 24:00.
 
Participanţii la trafic sunt rugaţi să se informeze înainte de plecarea la drum în privinţa stării reţelei de drumuri naţionale la numărul de telefon 021/9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările