În judeţul Constanţa aproape 90% dintre bolnavii de COVID-19 s-au vindecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Statistica a fost dată publicităţii de Prefectura Constanţa. În acest moment, în centrele de carantinare se mai află 470 de persoane.

Prefectura Constanţa anunţă că de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul judeţului au fost confirmate 252 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 13 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 225 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

„De altfel, rata de vindecare din Constanţa este de aproape 90%, printre cele mai ridicate din toată ţara”, precizează oficialii.

În centrele de carantinare din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 470 de persoane, care ocupă 20% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul judeţului sunt 753 de persoane în izolare la domiciliu.

De la intrarea în vigoare a Ordonanţelor Militare, au fost aplicate, de către poliţiştii din cadrul I.P.J. Constanţa, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanţa, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanţa şi poliţiştii locali, 10.587 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 15.210.558 lei. Dintre acestea, 52 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 39.195 lei.

De asemenea, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au aplicat în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 7/2020, prin nerespectarea culoarelor de tranzit stabilite pentru transporturile de marfă.

Pe aceeaşi temă:

Statistica actuală COVID-19 la Constanţa. Pacientul nr. 16 este un băiat în vârstă de 19 ani întors din Anglia

Când este indicată radioterapia în tratamentul cancerului. Medicii specialişti descriu cum decurge consultul

Cum se pune diagnosticul de lupus. Interviu cu Ramona-Elena David, medic specialist dermato-venerolog, despre boala care afectează 500.000 de europeni

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite