18 constănţeni bolnavi de COVID-19 au fost externaţi la cerere din spital

18 constănţeni bolnavi de COVID-19 au fost externaţi la cerere din spital

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul judeţului Constanţa au fost confirmate 590 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 26 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 508 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi (din Constanţa şi alte judeţe

Ştiri pe aceeaşi temă

Până vineri, 17 iulie, 18 persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 au fost externate la cerere din unităţile medicale din judeţul Constanţa. Dintre acestea, nicio persoană nu a fost externată în ultimele 24 de ore
109 persoane sunt internate în spital, dintre care 100 din judeţul Constanţa şi 9 din alte judeţe. Persoanele din alte judeţe, dar internate în Constanţa, sunt raportate în situaţiile din judeţele de provenienţă.
 
Forţele cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice continuă să acţioneze, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.
 
În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanţa, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanţa şi poliţiştii locali, un număr total de 190 de sancţiuni contravenţionale (în cuantum de 55.250 de lei), dintre care 18 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, forţele abilitate de control au verificat 36 de societăţi comerciale şi PFA.
 
În cursul zilei de ieri, 16 iulie a.c., peste 800 de forţe de ordine (I.P.J. Constanţa, I.J.J. Constanţa, G.J.M. „Tomis” Constanţa, Poliţia Locală Constanţa şi Garda de Coastă) au desfăşurat misiuni specifice în judeţul Constanţa. În cadrul acestora, au fost verificate 55 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările