Zece zile de film la Cluj, cu ocazia festivalului CujShorts 2019. Cât costă un abonament cu cinci intrări la cinema

Zece zile de film la Cluj, cu ocazia festivalului CujShorts 2019. Cât costă un abonament cu cinci intrări la cinema

Festivalul ClujShorts ajunge la cea de-a şaptea ediţie

Festivalul Internaţional de Film de Scurt Metraj, ClujShorts, avea loc în intervalul 5-14 aprilie. Proiecţiile scurtmetrajelor vor avea loc la Cinema Victoria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc vineri, 5 aprilie, la ora 18.00, la Casino, în Parcul Central, cu vernisajul expoziţiei One Frame. One Story/Un cadru. O poveste.

Proiecţiile scurmetrajelor au loc la Cinema Victoria, iar preţul unui bilet este de 15 lei, în timp ce un abonament valabil pentru cinci intrări ajunge la 50 de lei. În schimb, preţul unui bilet cu reducere pentru elevi, studenţi, pensionari sau persoane cu dizabilităţi este 13 lei. Cel mai avantajos va fi pentru cei care îşi vor lua biletul ăn grup: 10 lei.

Organizatorii au precizat că bonamentul permite intrarea la oricare dintre proiecţiile ClujShorts, exceptând gala de premiere. În acest caz, preţul unui bilet pentru gala de premiere este 15 lei. Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul Cinema Victoria sau de la casieria cinematografului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările