Vrei bilet la Electric Castle 2016? Organizatorii pun la vânzare primele 5.000 de abonamente

Vrei bilet la Electric Castle 2016? Organizatorii pun la vânzare primele 5.000 de abonamente

Electric Castle 2015 FOTO; Vlad Cupşa

5.000 de abonamente Early Bird pentru Electric Castle 2016 vor fi puse în vânzare din luna noiembrie şi vor fi disponibile doar celor care, în prealabil, s-au înregistrat pe site-ul oficial al evenimentului, electriccastle.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii Electric Castle dau joi, 15 octombrie, startul perioadei de înregistrare pentru cei care vor să-şi cumpere abonamente promoţionale la ediţia din 2016. Înregistrarea se poate face în perioada 15 octombrie - 4 noiembrie, pe link-ul http://www.electriccastle.ro/register. În data de 5 noiembrie vor fi puse în vânzare 5.000 de abonamente Early Bird, care vor fi disponibile exclusiv persoanelor deja înregistrate pe site la preţul de 219 lei. După vânzarea acestora, preţul abonamentelor va creşte, astfel încât persoanele pre-înregistrate pot beneficia de cea mai bună ofertă pentru festivalul de anul viitor.

„Pentru viitoarea ediţie, le dăm ocazia fanilor Electric Castle să îşi asigure un loc din timp, la cel mai mic preţ disponibil, printr-un sistem de înregistrări online”, spune Andi Vanca, PR Manager Electric Castle.

EC 2016 va avea loc între 14 şi 17 iulie 2016, la Castelul Banffy din Bonţida. Potrivit organizatorilor, primele nume de artişti vor fi anunţate la începutul lunii decembrie, iar EC 2016 va veni cu schimbări şi în aspectul festivalului. Organizatorii promit că vor pune foarte mult accent pe confortul oamenilor în festival pentru a le oferi acestora o experienţă de festival completă.  

Mai puteţi citi:

Filmuleţul ”We are the people” sau cum a reuşit un festival să bată recorduri în ciuda noroiului şi să devină o stare de spirit

FOTO VIDEO Electric Castle, parodiat de internauţi pe Facebook: de la „Welcome to Electric Techirghiol” la o parodie cu Hitler - „Cheamă-l pe Ponta cu barca!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: