Violenţe la o „petrecere” COVID. Tânăr îmbrăcat sumar a lovit un poliţist cu pumnul în gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr reclacitrant l-a lovit cu pumnul în gură pe poliţistul chemat de vecini din cauză că agresorul şi prietenii făceau gălăgie şi ascultau muzică la volum ridicat într-un apartament închiriat.

Poliţiştii clujeni au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un apartament din comuna Floreşti, unde un grup de tineri petrecea după miezul nopţii. Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj după ce a lovind un poliţist.

Tânărul „l-a lovit cu pumnul în faţă pe poliţistul T.T., din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care urmărea să ia măsurile necesare încetării tulburării liniştii publice de către inculpat şi alte persoane, într-un apartament situat în localitatea Floreşti”, arată procurorii clujeni, cnoform publicaţiei Foaia Transilvană.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în seara zilei de sâmbătă, tânărul ar fi fost, împreună cu mai multe persoane, pe o terasă din municipiul Cluj – Napoca, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 24. Apoi, inculpatul şi prietenii săi s-au retras în apartamentul unui martor, unde au continuat să consume băuturi alcoolice şi să asculte muzică la un volum ridicat. „Întrucât la apartament şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie, care le-a atras atenţia să dea volumul muzicii mai încet, inculpatul şi prietenii săi au plecat din acel loc în alt apartamentul, situat în localitatea Floreşti, unde inculpatul locuieşte în chirie. Întrucât şi în acest loc inculpatul şi celelalte persoane făceau gălăgie şi ascultau muzica la un volum ridicat, în jurul orei 04:10, un echipaj de poliţie s-a deplasat la uşa apartamentului”, arată procurorii.

I-au sfidat pe poliţişti

Procurorii mai susţin că ”după ce poliţiştii au bătut la uşă, din interior au ieşit inculpatul şi un prieten al acestuia, îmbrăcaţi sumar şi având o atitudine agitată şi necooperantă, refuzând să se conformeze solicitărilor organelor de poliţie. În aceste condiţii, s-a solicitat sprijinul unui alt echipaj, fapt pentru care la apartament s-a deplasat şi persoana vătămată împreună cu colegul de echipaj, însoţiţi de un jandarm din cadrul G.M.J. Cluj – Napoca. Într-un final, poliţiştii le-au cerut celor doi tineri să dea muzica mai încet, după care au plecat din faţa apartamentului, cu intenţia de a părăsi zona”.
 

Tinerii nu au redus volumul la muzică, ci au început să facă şi mai mare gălăgie. Poliţiştii s-au întors şi le-au solicitat celor doi tineri să îi însoţească la secţia de poliţie. „Inculpatul şi prietenul acestuia au refuzat să îi însoţească pe poliţişti la secţie, iar în acel moment, persoana vătămată l-a prins pe inculpat de un braţ, acesta din urmă aflându-se în cadrul uşii, cu un picior pe holul imobilului şi cu altul în interior. Inculpatul s-a smucit, trăgându-l pe poliţist în interiorul apartamentului, după care i-ar fi aplicat acestuia o lovitură de pumn la nivelul feţei. Văzând că colegul lor este agresat, ceilalţi lucrători de poliţie şi jandarmerie au intrat în apartament şi l-au imobilizat la podea pe inculpat, după care l-au încătuşat, inculpatul fiind în continuare necooperant”.

După încîtuşarea inculpaţilor, au sosit echipele de intervenţie şi au dus toate persoanele din interiorul apartamentului au fost conduse la sediul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti pentru audieri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite