VIDEO O clujeancă zgârie maşini parcate pe trotuar. Cum a răspuns când şi-a dat seama că e filmată

VIDEO
O clujeancă zgârie maşini parcate pe trotuar. Cum a răspuns când şi-a dat seama
că e filmată

Captură video FOTO: pagina de Facebook a lui Rosu Volaticus

O femeie de vreo 40-50 de ani din Cluj-Napoca a fost filmată cum zgârâie mai multe maşini parcate pe trotuar. Filmul a fost postat pe Facebook şi a trezit numeroase comentarii şi injurii la adresa femeii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un clujean a postat pe pagina sa de Facebook un film de un minut si 15 secunde cu o femeie care a zgâriat mai multe maşini parcate pe trotuar cu o cheie. Filmul a fost făcut pe joia trecută, 10 aprilie, în cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca.

Din imagini reiese cum femeia se plimbă relaxată, ca şi cum ar fi ieşit la plimbare, şi zgârie maşini. Bărbatul care filma a oprit-o, la un moment dat, şi a întrebat-o cum poate să îşi justifice gestul. Răspunsul ei a fost „nu“ şi s-a arătat deranjată că e filmată. I-a spus clujeanului: „Ştiţi că există nişte drepturi ale oamenilor?“.

Poliţiştii spun că nu pot face nimc împotriva femeii dacă proprietarii maşinilor vandalizate nu depun plângere pentru distrugere.

 

Mai puteţi citi:

FOTO Imagini incredibile în cartierul focşănean Mîndreşti, cu maşini scufundate în mocirlă

Haiducii urbani. Parcatul „ca un bou“ - şoferii taxaţi printr-o sancţiune devenită virală


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: