VIDEO Desene uimitoare pe zăpadă şi nisip. Britanicul care face artă cu picioarele

VIDEO
Desene uimitoare pe zăpadă şi nisip. Britanicul care face
artă cu picioarele

Simon Beck FOTO Great Bog Story/via dailymail.co.uk

Simon Beck este un britanic ce se apropie de vârsta de 60 de ani şi are un hobby mai aparte: face desene în zăpadă şi în nisip. Arta sa dispare după câteva zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Când mi-am făcut primul desen, nu aveam nici o idee cât de bine ar putea să arate“, declara Simon Beck jurnaliştilor de la CNN în decembrie 2016. 

Desenează pe zăpadă şi pe nisip.

E singurul din lume ce are o astfel de ocupaţie.

Zeci de desene pe zăpadă are azi, la 13 ani de când s-a apucat. Îl supărau picioarele şi s-a apucat să facă mişcare, arată dailymail.co.uk.

Potrivit The Guardian, Beck a studiat Ingineria la Universitatea din Oxford, în 1974 a câştigat Campionatele Britanice de Orienteering şi mare parte din viaţă şi-a petrecut-o lucrând ca un cartograf independent.

Desen făcut de Simon Beck FOTO Simon Beck s Snow Art Facebook

Britanicul le mărturisea acestora că abia de vreo 5 ani a încpeut să-şi ia desenele în serios. „Este atât de neobişnuit şi unic. Nimeni altcineva nu face aşa ceva“, le-a mai zis Beck ziariştilor. 

Desen făcut de Simon Beck FOTO Simon Beck s Snow Art Facebook

Desenele lui pe omăt au început ca o simplă distracţie, dar în timp au ajuns principalele sale exerciţii de-a lungul lunilor de iarnă. Iar de la o activitatea solitară, azi are mii de admiratori pe reţelele de socializare. Acolo rămân vii desenele sale care dispar la prima zăpadă.

Desen făcut de Simon Beck FOTO Simon Beck s Snow Art Facebook

The Guardian scrie că desenele lui Simon Beck au decorat Alpii în ultimii ani. La fiecare imagine are nevoie de 10-11 ore ca să o realizeze, iar imaginile sale înfăţişează întotdeauna diverse figuri geometrice, matematice.

Un desen de-al său acoperă un spaţiu de 100 de metri pe alţi o sută de metri şi le realizează doar cu o busolă numărându-şi paşii. 

Simon Beck le explică celor de la Great Big Story Youtube Channel cum face un desen:

Mai puteţi citi:

VIDEO Experienţa unui actor celebru în SUA: „Oamenii cu munci murdare sunt mai fericiţi decât credeţi“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările