VIDEO Cum arată spotul celui mai mare festival de film din Europa dedicat comediei

VIDEO
Cum arată spotul celui mai mare festival de film din Europa dedicat comediei

Afişul festivalului

Spotul oficial al Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj a fost lansat azi, 24 septembrie. Acesta a fost realizat de echipa Good Hands, câştigătoare a premiului „Best Foreign Poster” (pentru lungmetrajul „Roxanne”) la Golden Trailer Awards, cea mai prestigioasă competiţie a marketingului de film din lume. Festivalul va avea loc la Cluj-Napoca în intervalul 10-19 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vizualul Comedy Cluj din acest an a fost conceput de echipa Good Hands, câştigătoare a premiului „Best Foreign Poster” (pentru lungmetrajul „Roxanne”) la Golden Trailer Awards, cea mai prestigioasă competiţie a marketingului de film din lume.

Good Hands este catalogată drept “cea mai originală ameninţare creativă care vine din Est”, fiind singura casă de trailere europeană nominalizată pentru al doilea an consecutiv în ultimii cinci ani.

Imaginea şi nucleul Good Hands este directorul de creaţie Liviu Neagoe. Acesta şi-a început cariera în televiziune şi industria de film în 1999. A fost, pe rând, manager al Departamenului Muzică, director de promo, producător transmisii live şi director de creaţie, gazda propriului serial TV.
În 2012 a fondat agenţia de film marketing The Drum.

Casa de trailere Good Hands are deja un portofoliu impresionant în materie de campanii pentru filmele româneşti şi nu numai: “Domestic” (regia Adrian Sitaru), “Roxanne” (regia Vali Hotea), “#Selfie” (regia Cristina Iacob), “America, venim!”(regia Răzvan Săvescu), precum şi recentul “Q.E.D.” (regia Andrei Gruzsniczki).

Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj este organizat de Fundaţia Europeană pentru Cultură Urbană. La ediţia din acest, publicul va putea viziona peste 150 de producţii, workshop-uri dedicate pasionaţilor de film şi nu numai. Peste 100 de invitaţi sunt aşteptaţi la Cluj de-a lungul celor 10 zile de festival.

Mai puteţi citi:

Cel mai mare festival de comedie din Europa, „Comedy Cluj”: 10 zile, peste 100 de filme din 35 de ţări

FOTO Irlandezul care face festival pe banii lui la Săpânţa

Festivalul itinerant de cultură şi mâncare care promovează tradiţiile Transilvaniei. Eveniment sub patronajul Prinţului Charles


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările