VIDEO Ce spune un clujean despre mitingul diasporei: „Nu numai noi am avut parte de gaze lacrimogene, ci şi jandarmii de acolo, cei din cordon“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În a treia zi de proteste de la Cluj, un manifestant a spus, de la microfon, în piaţă, că nu numai protestatarii au fost afectaţi de gazele lacrimogene, ci şi jandarmi.

Un clujean ce a participat la mitingul de vineri, 10 august, spune că a stat „două-trei ore în gaze lacrimogene“ şi că afectaţi de gaze ar fi fost şi jandarmi.

Ce spune el:

„Acolo am stat 2-3 ore în gaze lacrimogene. Spray-e de piper. Toată lumea plângea acolo. Şi ce s-a întâmplat şi ce-i mai grav: nu numai noi, cei care protestam acolo, în Piaţa Victoriei, am avut parte de tratamentul gazelor lacrimogene, ci chiar însăşi jandarmii de acolo. Jandarmii au venit la protest, cei din cordon, fără măşti de gaze. Deci orice gaz lacrimogen era dat către mulţime, ei gustau din acelaşi tratament. Şi atunci pui jandarmi cu bâte, îi gazezi, pui protestatari, îi gazezi. Normal că s-a dorit o confruntare între jandarmi şi cei care protestau paşnic acolo. Şi cei răspunzători pentru asta trebuie să intre la puşcărie“.

Bărbatul a mai transmis un mesaj de solidaritate către manifestanţii din Bucureşti: „Noi, de aici, din Cluj, trebuie să facem tot ce putem ca să-i sprijinim!“.

Întregul lui mesaj mai jos: 

Mai puteţi citi:

VIDEO A treia zi de protest la Cluj. Sute de oameni: „Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni!”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite