VIDEO Cât valorează dragostea unui animal de companie. Motanul care şi-a salvat stăpânul de la o moarte sigură

VIDEO Cât valorează dragostea unui animal de companie. Motanul care şi-a salvat stăpânul de la o moarte sigură

Motanul Buddy  FOTO captură CNN

Dacă o pisică are nouă vieţi, un bărbat din Florida crede că motanul său i-a dăruit una din vieţile sale, scria, în septembrie 2012, Dailymail. Dacă nu era Buddy, Rick Chap, un american simplu din Orlando, murea.

Rick Chap era căzut în bucătăria sa din Orlando. Suferea un atac de cord. Iar motanul familiei l-a văzut şi a început să se agite şi să meargă la soţia acestuia care muncea acasă. Jennifer Chap avea birou la câţiva metri de bucătărie şi a văzut motanul a început să miaune, să zgârie şi să sară. „Încerca să-mi atragă atenţia“; declara Jennifer celor de la clickorlando.com.

Femeia a luat pisica în braţe şi a mers în bucătărie unde a înţeles de ce animanlul de companie era agitat. Şi-a aşezat soţul întins pe podea şi a început să-i acorde primul ajutor până la sosirea ambulanţei. „Auzi uneori că animalele au anumite abilităţi, de a simţi anumite lucruri“, declara Jennifer reporterilor, potrivit dailymail.co.uk.

Mai târziu, soţia a făcut un curs de prim ajutor.

„Îi datorez viaţa mea lui Buddy deoarece, fără el, ea n-ar fi ieşit din birou“, afirma Rick Chap, ţinând în braţe motanul, citat de CNN.

Acesta este doar un exemplu în care animalele de companie, câini şi pisici - de regulă, salvează vieţile stăpânilor.

Mai puteţi citi:

O căţeluşă şi-a pierdut un picior ca să salveze vieţi în Afganistan. Bărbatul care a adoptat-o: „Aceşti câini sunt ca fraţii noştri“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: